Najpoželjniji muškarac na planeti i njegova 12 godina starija supruga su nesvakidašnji par: Kad ih vide u javnosti svima u oči upadne OVAJ DETALJ

Glumac Džejson Momoa (39), zvezda filma "Aquaman" i serija "Game of Thrones" i "SEE" i njegova supruga Lisa Bonet (51) su medijima najzanimljiviji par u Holivudu. Ne vole da daje intervjue, niti da ulaze u detalje kad je u pitanju njihov privatni živo, ali, kad ih fotografišu na crvenom tepihu, ne moraju ni da pričaju - sve je jasno.

Džejson je rekao da je prvi put video Lisu u seriji "The Cosby Show" osamedesetih. Imao je osam godina i rekao je svojoj majci: "Mama, nju želim. Pomislio sam, uhodiću je do kraja života dok je ne dobijem". Za Momou rečeno je bilo učinjeno.

 

Upoznali su se u džez klubu 2005. godine u Njujorku. Kad je Džejson video glumicu nije mogao da sakrije oduševljenje.

Džejson Momoa i Lisa Bonet

 *DŽEJSON MOMOA I LISA BONET / FOTO: PROFIMEDIA

"Ubedio sam je da me povede kući jer sam živeo u hotelu. Nisam siguran da li je to bila ljubav na prvi pogled, ali samo zajedno od dana kada samo se upoznali", rekao je Džejson za "Porter" magazin 2018. godine.

Koliko voli svoju dragu Džejson je pokazao i nekoliko puta na crvenom tepihu na velikim događajima.

 

Naime, glumac se uvek trudio da upari boju odela, košulje ili sakoa sa haljinom koju nosu Lisa.

Magazin "InStyle" je na Instagram profilu napisao da Džejson i Lisa su zaljubljene ptičice koje uvek izgledaju skladno u javnosti.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article