NEOBIČAN SUSRET BEOGRAĐANKE I GLUMICE: Neko mi zvoni, otvorim, a ono Džulija Roberts!

Zvono na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju - Džuliju Roberts!

Ovim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom Džulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje urednica časopisa "Cica" Aleksandra Marković. Džulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom - dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48). On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma "Ibica". Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts - Moder je iznajmila i stan na Dorćolu. Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata naše sagovornice.

 

- Bila sam šokirana kada sam je ugledala - kazuje nam Aleksandra. - Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na "Gugl". Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima.

Da je lepa znamo svi, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota iz nje zrači. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose. Nešto nije dalo mira našoj sagovornici, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

- Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se.

 

U petak se nisu sreli, ali u subotu jesu.

- Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo - objašnjava Aleksandra za naš list. - Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla "ne". Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima.

Više se nisu sretali, jer naša sagovornica je poslom vezana za tu zgradu, ne živi u njoj, ali dovoljno ih je viđala da tvrdi da su njih petoro sami u stanu i da nikakve dadilje tu nema.

"PROCURELE" FOTOGRAFIJE

Džulija je pristala da se slika i sa jednom mladom obožavateljkom. Ta slika sa "Instagrama" nam otkriva da su posetili jedini naš karting centar. Da li je i to potencijalna lokacija za snimanje filma "Ibica", u kome je Danijel Moder direktor fotografije, a snimanje uskoro počinje u Beogradu, ili su tamo samo radi zabave, ne znamo.

(Izvor: novosti.rs)

Share this article