OBJAVLJEN DOKUMENTARAC O BAKI PRASETU: Pročitajte šta kaže Baka Prase o gej aferi, Velji Nevolji, pokojnoj Kiki

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase danima unazad vode medijski rat, a sada je Mitrović objavio dokumentarac o Iliću.

Na samom početku dokumentarca pušten je snimak gde navodno Baka Prase govori o Veljku Belivuku poznatijem kao Velja Nevolja.

"Znaš ko je ovako snimao, Velja brate", čuje se na snimku koji je emitovan na televiziji.

 

"Uvreda jeste krivično delo, zna se ko je šta rekao, ono što bih ja preporučio svima koji su oštećeni da pokrenu postupak", rekao je advokat i dodao:

"Maloletnici imaju posebnu zaštitu pred zakonom, maloletno lice je lice do 18. godine, i svi se oni tretiraju kao deca", započeo je Aleksandar Radivojević, avokat, za dokumentarac.

Željko Mitrović

*FOTO: PRINTSCREEN/PINK

U dokumentarcu su pušteni klipovi sa kanala jutjubera u kom govori o maloletnicama sa kojima je, kako sam kaže, imao seksualne odnose.

"Jeste, j*bao sam ribu od 16 godina. Ja sam izmanipulisao, rekao sam im da će dobiti k*rac", čuje se na jednom od snimaka koji je objavljen u dokumentarcu što je prokomentarisao i advokat Stefan Pajović.

Baka Prase

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

U dokumentarcu je spomenuta i polno prenosiva bolest, koju je, kako se tvrdi u dokumentarcu, navodno Baka Prase preneo jednoj devojci.

"Skroz je moguće, to mogu da prihvatim", rekao je Baka u snimku koji je prikazan u dokumentarcu.

U dokumentarcu je pušten i snimakna kom je majkapokojne Kristine Kike Đukić u kom je ona govorila o Iliću.

Baka Prase

*FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

"On zna da će da zaradi pare i da će imati preglede. Ja sam poludela kad su posle njene smrti njega priveli, to su trebali da urade pre 2 godine. Izbacio ju je iz ravnoteže iz orbite, ona tako nešto nije očekivala. Na prvoj su gostovali, on je ušao i rekao joj "još se nisi ubila", rekla je majka Kike Đukić.

U dokumentarcu je prikazan snimak u kom se govori o tome kako su se član kriminalnog klana Veljko Belivuk i Baka Prase upoznali.

 

"Bilo je to 2018. godine. Dobijam poziv od prijateljice i kaže da me zovu ljudi na rođendan. Ona mi javlja da imam poziv kod nekog klinca i da je bitno da odem, i ja sam rekao okej, shvatio sam da je bitno. Pristao sam i otišao sam u Šabac, došao je vozač po mene. Seo sam u igraonici, ispitivali su me, a onda dolazi Rasta, Velja i Mare. Tu je sve bilo super, sve sam mu pričao. Oni su bili oduševljeni, tu se završi sve, ja odem kući. Pričao sam sa tim ljudima i on mi je rekao jel znaš što ja tebe poštujem, a on meni kaže: Zato što si sve rekao da ćeš da uradiš sve si uradio", rekao je Baka u snimku koji je emitovan.

"Što se Velje i Praseta tiče ja sam direktan učesnik i svedok, a to je da je Baka donekle pričao istinu, a određenog trenutka ne. Ja sam neko ko je preko zajedničke drugarice bio na rođendanu i upoznao Velju. U delu u kom priča o načinu na koji je doošao na rođendan je istina, a laž je da mu Velja nije udario šamar, a to se desilo. To je način na koji je počeo da plaća reket. Nakon toga je počeo da plaća reket, krenuli su poslovno da sarađuju, a onda se sve pretvorilo u neke druge stvari", rekao je zaštićeni svedok.

Željko Mitrović

*FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Baka je 20 odsto plaćao Velji Nevolji od svoje zarade

U dokumntarcu je govorio i advokat Aleksandar Radivojević, koji se zapitaozašto nije prijavljeno krivično delo, i kako kaže, ako je znao a nije prijavio i dodao da je javni tužilac je u obavezi da pokrene postupak.

U dokumentarcu je spomenuta i gej afera u kojoj se navodno jedan od glavnih aktera bio i Baka Prase.

"Baka je njega j*bao mislim i ovaj je ovog, obojica su se heftali. Ta kola mu je iznajmljivao on, sve lambordžinije, sve je bilo preko guze", rekao je insajder.

Baka Prase, Željko Mitrović

*FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN

Za vreme emitovanja dokumentarca, Baka Prase je na svom jutjub kanalu imao lajv u kom je komentarisao navode iz filma. Jutjuber je pokušao da demantuje navode i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentaca.

"Doveli su advokata, a ovaj nije advokat. Ovi dovode glumce koji su kao advokati. Meni ovde ništa nije jasno. Predstavili su me kao najvećeg bolesnika", pričao je Ilić u lajvu.

Potom je pokušao da demantuje i navode da je imao seksualno odnose sa maloletnicama, gde je tvrdio da nije znao da devojka ima 16 godina braneći se da "nije policajac i da je sama pristala".

Baka Prase se u lajvu osvrnuo i na tragično preminulu Kiku Đukić.

"Znate li šta tri godine naprave čoveka, koliko čovek životno sazri. Ljudi, šta god ja da pričam, Kika je pokojna, da se ja sad branim za ovo što nije istina? Ne znam zbog čega je ovo glavna tema dokumentarca. Ja mogu da demantujem ono što Kika priča ovde, ali neću to da radim."

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će izneti sve istine o jutjuberu i objasniti "ko duguje, a ko je čist", što je i uradio.

Share this article