Ova glumica je bila velika ljubav Zdravka Čolića, o njoj retko govori, a posvetio joj je jednu od svojih NAJLEPŠIH PESAMA! (FOTO)

Zdravko Čolić je već skoro dve decenije u srećnom braku sa Aleksandrom Čolić, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletali na koncertima odavno je prestao da broji.

 

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

&

Ona je u vreme kada se zabavljala sa pevačem bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova „Na putu“, „Grbavica“, „Nafaka“, ali i „U zemlji krvi i meda“ koji je režirala Anđelina Džoli.

 

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“, koju je sam napisao – rekla je Jasna.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article