Ovo je najlepša žena na planeti: Na pragu pedesete, bez botoksa i operacija!

Magazin People titulu najlepše žene sveta dodelio je glumiciDžuliji Roberts kojoj je to već peti put da je dobila tu laskavu titulu.

Džulija se prvi put pojavila na naslovnici Peoplea kao najlepša na svetu 1991. godine, a ni 26 godina kasnije njena lepota nije izbledela.

"Jako sam polaskana", skromno je prokomentirala glumica.

 

Džulija danas ima 49 godina i u srećnom je braku već 14 godina sa Denijem Moderom s kojima ima troje dece. Izvan filmskih kamera, možemo je videti u izdanju sasvim obične žene:bez šminke i u farmerkama kako vodi svoju decu u školu.

Povodom laskave titule, Džulija je otkrila i kako se osećala kada je "Zgodna žena" postala holivudski hit.

"Ljudi mi često govore da mi se život sigurno odmah promenio kad je izašao taj film. To je pomalo smešno jer ja uopšte nisam bila u gradu kad je "Zgodna žena" izašla, već sam snimala drugi film u malom gradiću u kojem su se tek prikazivali "Ratovi zvezda". Sećam se da sam čitala da je "Zgodna žena" zaradila toliko i toliko novca, a ja sam se pitala: "Da li je to dobro? Da li je to mnogo novca?'", prisetila se glumica.

Džulija Roberts apsolutna je rekorderka s titulama najlepše žene sveta te je uveliko prestigla i svog prijatelja i kolegu Džordža Klunija koji je "samo" dva puta proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu.

"Naglasiću mu to u ovogodišnjoj božićnoj čestitiki", našalila se Džulija.

 

(Izvor: index.hr)

Share this article