Ponosna mama Kejt Midlton ispratila ćerku u vrtić: Vojvotkinja fotografisala princezu Šarlot i oduševila svet! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža ponovno se pobrinula za neodoljive fotografije. Ovog puta su nas s britanskog kraljevskog dvora počastili fotografijom princeze Šarlot koja je četvrta u liniji za krunu, a već sada se sve što obuče rasproda se u trenu

Za dvogodišnju princezu je to bio veliki dan: prvi u "Willcocks Nursery School", koja je odmah do kultne dvorane "Royal Albert Hall" u Londonu i vrlo blizu Kensingtonskoj palati gde živi sa svojim roditeljima i bratom.

 

Navodno je u školu krenula još prošle nedelje, ali britanski par tek nas je sada počastio fotografijama: objavljene su dve fotografije princeze Šarlot koje je snimila njena mama, Kejt Midlton.

 *Foto: Profimedia

Dvogodišnjakinja je pozirala za dve fotografije koje su snimljene na stepenicama Kensingtonske palate.

 

 

Obučena u tamnocrveni, vuneni kaputić brenda Amaia, smeđe štrample, crvene cipelice i usklađenu crvenu mašnicu u kosi odmah je osvojila simpatije, dok je na leđima nosila ružičasti ruksak brenda "Cath Kidston" koji je bio usklađen sa šalom iste boje.

 *Foto: Profimedia

Godišnja školarina u "Willcocksu", koji je osnovan 1964. godine, je oko 12 hiljada dolara. Mnogi su iznenađeni odabirom škole jer se očekivalo da će princeza Šarlot krenuti za svojim 4-godišnjim bratom koji od septembra prošle godine pohađa školu "Thomas's Battersea". On je krenuo u vrtić u istoj dobi, ali je pohađao "Montessori" školu koja je bila u blizini njihovog prethodnog doma Anmer Hala u Norfolku.

 *Foto: Profimedia

Džordž i Šarlot će ove godine dobiti brata ili sestru – vojvotkinja Kejt trebalo bi da se porodi u aprilu, a mesec dana kasnije očekuje ih venčanje princa Harija i bivše glumice Megan Markl.

(Izvor: stil.kurir.rs)

Share this article