Posle ove priče imaćete potrebu da Kijanu Rivsa zagrlite jako, najjače

Kijanu Rivs je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca i za njegove sjajne filmove svi znaju, ali ono što ga zaista izdvaja od drugih zvezda je njegova životna priča koja svakome može da posluži za primer.

Svi znaju za njegovo delo, ali o privatnom životu ovog glumca su verovatno malo čuli. To je između ostalog i zbog toga što one ne puni naslovne strane tabloida i jako retko gostuje u emisijama.

Kijanu je sa samo tri godine gledao svog oca kako odlazi. Kao tinejdžer je promenio tri srednje škole i borio se sa disleksijom. Školovanje je za njega bilo veći izazov nego za većinu dece.

 

Kada je imao 23 godine, njegov najbolji prijatelj River Feniks se predozirao i umro.

Kijanu je 1998. godine upoznao Dženifer Sajm. Odmah su se ludo zaljubili. Ubrzo je zatrudnela. Nažalost, devojčica je rođena mrtva posle osam meseci. Bili su očajni i razveli su se.

Osamnaest meseci posle toga Dženifer je poginula u automobilskoj nesreći.

Od tada glumac izbegava ozbiljne veze i ne želi da ima decu.

Njegova mlađa sestra je imala leukemiju i na sreću uspela je da se izleči, zbog čega je glumac dao 70 odsto zarade od „Matriksa“ bolnicama koje se bave lečenjem leukemije.

 

Kijanu je jedina holivudska zvezda koja nema ogromnu vilu. Nema ni telohranitelja ili skupu odeću.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=dbYFGdDbkQw[/youtube]

 Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na 100 miliona dolara, i dalje se vozi metroom svaki dan kao i svaki običan čovek i obožava to.

– Jednostavan čin obraćanja pažnje može mnogo da vam znači u životu – poručuje Kijanu Rivs.

 

(Izvor: Zena.blic.rs)

 

Share this article