Poznata glumica otkriva recept mladolikog izgleda: TRETMAN PENISOM ZA PODMLAĐIVANJE!

Navikli smo da se žene podvrgavaju različitim tretmanima ne bi li zadržale mladolik izgled, ali ovo nismo mogli da predvidimo.

Poznata glumica Sandra Bulok koja je ozbiljno zagazila u šestu deceniju, ali na njenom licu nema bora koje bi to potvrdile i to sve zahvaljujući tretmanu penisom.

 

Gostujući u poznatom šou programu kod Elen DeGeneres, glumica koja ima 53 godine otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda.

Kada su počele priču o tome kao njeno lice sija, glumica je rekla da je tretman toliko dobar da će svi poželeti da odu kod kozmetičara i traže da im da "penis".

 *FOTO: PROFIMEDIA

Sandra Bulok nije jedina od poznatih dama koja je fan ovog tretmana, jer se on dopada i njenoj koleginici Kejt Blanšet. Naziv ovog tretmana potiče od seruma koji se nanosi na lice, a napravljen je od kože Korejskih beba.

Ovaj tretman izvodi se u specijalnim salonima i košta 515 evra, podrazumeva mikroigle, čišćenje lica, hemijski piling i magični serum koji se pravi od odstranjene kože Korejskih beba koje su obrezane. Tretman treba da generiše kolagen i elastin kako bi vam koža bila sveža. U ovom trenutku tretman je dostupan samo u Americi.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article