PRED KAMERAMA PLAKAO KAO KIŠA Slavni sportista ucenjen zbog ovih slika u štiklama i mrežastim čarapama! (FOTO)

Ništa gore za jednog sportistu od toga da sebi dozvoli noć opuštanja, pijanstva i ko zna čega sve ne još, a da mu se ujutro život zbog toga pretvori u pakao.

Slavni bokser Oskar de la Hoja uslikan je na jednoj žurci u mrežastim čarapama i štiklama. Da nesreća bude gora, De La Hoja je noć proveo sa dvema manekenkama sa Instagrama koje su ovih dana krenule da ga ucenjuju.

 

Modeli od poznatog boksera traže dva miliona dolara ili će u suprotnom objaviti slike na internetu koje će obrukati njegovu porodicu i maloletnu ćerku.

Kako je on odbio da im da tu sumu, manekenke su objavile snimke.

Oskar de la Hoja

*De La Hoja u meču sa Flojdom Mejvederom iz 2007. godine, Foto: EPA/Paul Buck

Ipak, slučaj je doživeo preokret kada se u njega umešao FBI. Oni tvrde da je sve De La Hoji namešteno i da nema šta da brine.

"Gledao sam šokantne snimke u svoje vreme, ali ovo što sam video je bizarno, vidi se da mu je namešteno", rekao je FBI agent.

 

Ovo nije prvi put da je De La Hoja završio u štiklama sa devojkama.

Pre tačno sedam godina, bokser je u jednom hotelu orgijao sa striptizetom Milanom Dravnel koja ga je potom kompromitovala emitujući snimke na internetu.

De La Hoja je prvo tvrdio da mu je sve podmetnuto, da bi potom priznao da je zaista bio deo orgija u njujorškom hotelu Ric.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=jH7kferBsUk[/youtube]

 (Izvor: balkanspress.com)

Share this article