Prve slike princa, Kejt i Vilijama: Roditelji blistaju od sreće, a beba je PREKRASNA (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža napustila je sa sinom i suprugom vojvodom od Kembridža porodilište "Lindo Ving" u Londonu. Zvanično je predstavljena treća kraljevska beba i ove slike obilaze svet.

Mama nosi crveno-belu odeću, a tata je u odelu. Nastavila je Kejt ovim tradiciju poziranja ispred porodilišta "Lindo Ving" u Londonu, isped kojeg se po tradiciji predstavlja svetu sa svojim naslednicama.

 

Ponosni roditelji pozdravili su okupljene. Slike malenog princa slike su dana ovog 23.aprila, baš kao što su pre pet, odnosno dve godine kada je svet upoznao princezu Šarlot, odnosno princa Džordža.

Kejt inače, odabirom odeće za prvo predstavljanje svojih beba šalje određene poruke, kada je pozirala sa Džorždem nosila je plavu boju, žutu je odabrala za Šarlot, a crvenu za treće dete.

Ogroman broj medija okupio se ispred poordilišta u Londonu kako bi ispratio ovaj istorijski trenutak, a pre samo sat vremena mamu i bebu, u društvu vojvode od Kembridža, posetili su princeza šarlot koja je srdačno pozdravila okupljene i princ Džordž.

 

Prve slike princa našle su se i na zvaničnom Instagram profilu Kensington palate, okupiraju brojne profile na Instagramu, a prenose ih i skoor svi svetski mediji.

Treće dete Kejt i Vilijama rođeno je samo minut posle 11 časova u Londonu. Njegovim rođenjem napravljen je i istorijski presedan jer iako je dečak, neće na liniji nalsedstva prestići sestru Šarlot.

Princ je već sada osvojio brojne simatije ljudi širom sveta koji su očarani ovom slikom.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article