Punih 15 godina su u braku, a publika ne zna ništa o njima: 9 godina niko ne zna ime njihove ćerke, a DRUGOM DETETU KRIJU POL

Punih 15 godina u strogoj tajnosti drže detalje braka, ali i pol deteta koje su nedavno dobili.

Jedan od najdugovečnijih holivudskih parova sigurno su Piter Dinklidž (50) i Erika Šmit (44). Njih dvoje su stali pred oltar 2005. godine, ali izuzetno retko imamo prilike da ih zajedno vidimo u javnosti, naročito u porodičnim izdanjima.

 

Piter i Erika dobili su u braku i dvoje dece. Ćerku su dobili 2011. godine, a i dalje joj kriju ime, dok su pre tri godine dobili dete kome kriju čak i pol.

Piter i Erika

 *PITER I ERIKA / FOTO: PROFIMEDIA

U retkim prilikama kada je govorio o privatnom životu, Piter, inače zvezda serije "Igra prestola", istakao je da mu je supruga uvek najdraže društvo i da najviše voli da provodi vreme sa njom - ali van objektiva aparata.

 

Nedavno su ipak zajedno došli na dodelu SAG nagrada, gde je Piter dobio nagradu za glavnu mušku ulogu. Tom prilikom, zahvalio se publici "koja ga je trpela devet godina", ali zahvalnicu je dobila i Erika.

Piter i Erika

 *PITER I ERIKA / FOTO: PROFIMEDIA

- Konačno i najvažnije, hvala mojoj ženi koja me trpi mnogo više od devet godina, koja je živela zbog mene na mestu daleko od naše kuće, ali koja je i to mesto učinila kućom jer smo tamo bili zajedno - zaključio je glumac.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article