RASPAMETILA JE SVET SPOTOM U BAZENU PRE 30 GODINA: A danas, sa 50 godina, IZGLEDA FENOMENALNO! (FOTO)

Jednom davno, u svetu koji nije bio nalik ovom današnjem, momci su umesto o Ustašama, Balijama, Četnicima i drugim "lepotama", raspravljali o tome čije poprsje je lepše: Samantino ili Sabrinino. 

Ako ste odrastali tada, sigurno znate o čemu pričamo: prvo se pojavila bujna engleska plavuša Samanta Foks, koja se nije stidela da pokaže grudi u britanskim tabloidima, a onda je usledio strašan odgovor iz Italije, u vidu Sabrine Salerno, i njenog spota "Boys", u kojem se u bazenu bori sa nestašnim kupaćim kostimom.

 

Sabrina je posle ove pesme imala još nekoliko hitova, ali hit "Boys" je jedini preživeo test vremena, i danas je rado slušan svuda gde su mladi i zabava.

Inače, posle uspeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu sa porodicom doneo joj je mir. Nekoliko puta je pokušala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.

A evo kako Sabrina danas izgleda:

Nedavno je Sabrina proslavila 50. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 106 hiljada ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

 

- Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju - napisao joj je jedan obožavatelj kad je prošlog leta objavila nekoliko fotografija na bazenu.

Prisetimo se i spota "Boys, boys, boys":

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=KpZpvo4rQAE[/youtube]

(Izvor: espreso.rs)

Share this article