RAZVELA JE NAJLEPŠI PAR DOK SU SVI PRIČALI DA OD NJE NEMA RUŽNIJE ŽENE: Na Oskar došla bez šminke i napravila ŠOU

Lejdi Gaga je nastupala na 95. dodeli Oskara i mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala, ili zvučala.

Lejdi Gaga (36) se pojavila na bini tokom 95. dodele Oskara kako bi otpevala svoj najnoviji hit, a tom prilikom je skinula svu šminku sa lica i obukla se u farmerke i majicu.

Pevajući pesmu "Drži me za ruku" za koju je nominovana za Oskara, Gaga je izazvala salvu emocija kod publike i mnogi se slažu da odavno nije bolje zvučala.

 

Podsetimo, pre par godna je na istu ovu scenu izašla sa Bredli Kuperom i tokom njihovog nastupa na kojem su emocije prštale sa svih strana, Gaga je "mazila" sa glumcem. Svima je bilo krajnje neugodno zbog toga što je upravo u publici bila njegova tadašnja žena Irina Šajk. Nedugo posle nastupa Lejdi Gage i Bredlija, Irina i Kuper su se razišli, a svi su pričali da je za to kriva Lejdi Gaga.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=JPJjwHAIny4[/youtube]

"Za mene je ovo duboko i lično i mislim da smo svi danas potrebni jedni drugima, potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život," rekla je Gaga pre nego što je počela da peva.

 

"A svima nama je potreban heroj, jer heroji su svuda oko nas. Na skromnim mestima, ali možda ćete otkriti da sami možete biti heroj, čak i ako se osećate slomljeno iznutra," dodala je potreseno.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=U6ySpA1K244&t=1s[/youtube]

Ranije te večeri, Gaga je na crveni tepih došla u sasvim neobičnoj haljini modne kuće Versaće koja je bukvalno otkrivala skoro čitavu njenu zadnjicu.

lejdi-gaga-profimedia

(Izvor: stil.kurir.rs)

Share this article