Sad se zna ko je misteriozna lepotica koja živi sa Jelenom i Novakom, a deca je obožavaju (FOTO)

Dadilja Stefana i Tare Đoković vrlo je posvećena deci tenisera.

Brižljivo je od strane Jelene i Novaka dadilja Stefana i Tare Đoković birana. Teniser i njegova izabranica nisu mogli tek tako i bilo kome da prepuste čuvanje dece, stoga su svojevremeno vrlo detaljno proveravali sve oko žena i devojaka koje su se prijavile za, po svemu sudeći, vrlo lepo plaćeno radno mesto.

 

Navodno su preporuke drugih poslodavaca bile vrlo važne, isto tako poznavanje jezika, ali i prethodni pedagoški rad. Na ovim i svim drugim pojedinostima Jelena i Novak su insistirali, a posebno im je bilo važno da osoba, koja će u neku ruku biti zadužena za odgoj njihovih naslednika, ima isti pristup vaspitanju.

Jelena Ivanović, profimedia

Porodica Đoković ne veruje u onu narodnu "batina je iz raja izašla", takođe u njihovom domu glas se ne podiže, a kao glavnu stavku odnosa u porodici vide zdrav razgovor. Dok nisu pronašli osobu koja odgovara svim pomenutim karakteristikama teniser i njegova supruga nisu se smirili, a dadilja Stefana i Tare Đoković, koju mališani izuzetno vole i slušaju čak i više od mame i tate, postala im je vremenom kao član porodice.

Instagram

Na devojku impozantne biografije Novak i Jelena u potpunosti mogu da se oslone. Ona putuje sa njima, za nju mesta i u loži kada deca idu na meč mora da ima, a uprkos tome što sportista i njegova izbranica često menjaju lokacije prilagodila im se i uklopila.

 

Dugo dadilja Stefana i Tare Đoković nije bila interesantna fotoreporterima, a kada se to ipak promenilo svima je za oko zapala njena neverovatna lepota, harizma i vedar duh. Devojka, čije ime još nije poznato, stalno je nasmejana a pored mališana i Jelena rado provodi vreme sa njom, što nije tajna.

profimedia

Share this article