Slavni glumac izjavom razbesneo javnost: "Žene treba ŠAMARATI AKO ZASLUŽE!"

Glumac je izazvao gnev i bes javnosti kada je ponovio svoj stari stav da žene treba šamarati i na taj način podržao nasilje.

Naime Šon Koneri je devedesetih godina šokirao kada je pred kamerama poručio "žene treba šamarati, ako je šamar zaslužen".  Nedavno je u razgovoru sa novinarkom jednog stranog lista ponovo pokrenuo tu temu.

 

- U prethodnim intervjuma zastupali ste tezu da nije najgora stvar na svetu ošamariti ženu? I rekli ste da je ne treba udarati pesnicom, nego otvorenom šakom? - pitala ga je u jednom trenu novinarka, a on je ponovo sve zaprepastio:

- Da. Nisam promenio mišljenje. Uopšte - rekao je Šon.

Javnost je oštro osudila njegove stavove, a društvene mreže su preplavili komentari u kojem ljudi navode da je sramno podržavati bilo kakav vid nasilja.

- Mislite da je dobro šamarati žene?

- Ne, ne mislim da je dobro.

- Ali ne mislite da je to loše?

- Ne, ne mislim da je loše. Mislim da zavisi od okolnosti, i od toga da li je zasluženo.

- Zasluženo? A šta je to zasluženo?

- Pa, ako ste pokušali sve drugo, a žene su mnogo dobre u tome... Ne mogu da prestanu. Ako im date poslednju reč, i one imaju poslednju reč, ali one nastave... Žele to da kažu ponovo, i ponovo, i onda nastane provokativna situacija... Onda... Mislim da je apsolutno zasluženo - rekao je Šon i ostavio milione u čudu.

(Izvor: blic.rs)

Share this article