Srpska voditeljka Nataša Aksentijević: "Roditelji su sve ostavili bratu, ne mogu da razumem..."

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je otkrila da nije u najboljim odnosima sa svojom porodicom, a sada je priznala da pokušava da nađe opravdanje za njihove postupke, ali da u tome ne uspeva.

Nataša Aksentijević nedavno je prvi put pomenula svoje roditelje, u emisiji "Grand magazin", kada ju je voditeljka najavila i pod devojačkim prezimenom Miljuš.

PROČITAJTE JOŠ Uselio se kod nje posle 48 sati, svadbu nisu imali, a njihov brak jedan je od najskladnijih na glumačkoj sceni Srbije

 

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, 'ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek' im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša.

Ona je sada navela da je od strane svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

PROČITAJTE JOŠ Srpska glumica TRUDNA U PETOJ DECENIJI! Rođena sestra Ivice Dačića čeka bebu u 48. godini (FOTO)

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za magazin "Story".

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Share this article