Stekao holivudsku slavu, ali i dalje je najtužniji glumac: Život mu je doneo mnogo bola, a kada vidite kako danas izgleda, šokiraćete se! (FOTO)

Da ga sretnete na ulici ne biste znali da ste prošli pored zvezde!

Kijanu Rivs je 1999. godine glumio u trilogiji "Matriks" koja je zaludela svet. Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u svetu, zaludeo je mnoge žene, a danas se sve promenilo.

Naime, on je doživeo veliku holivudsku slavu ali ipak važi za, kako ga mnogi nazivaju, "najtužnijeg glumca Holivuda".

On je jedan od retkih koji zvezda koji ne žive u vili, nema telohranitelje, vozi se gradskim prevozom i ne nosi skupu garderobu.

 

Kijanu je imao teško detinjstvo i iz tog razloga se uvek trudi da ga slava ne digne već da i tada živi kao svaki prosečan čovek.

Naime, sa samo tri godine otac ih je napustio a majka je nizala brakove. Udavala se i razvodila čak četiri puta, dok su Kijanu i njegova sestra odrastali uz baku i deku.

*Foto: Profimedia

Bolovao je od disleksije, nemogućnosti čitanja ili razumevanja pročitanog, zbog čega se u školi se mnogo mučio. Iz tog razloga nikada nije stekao srednjoškolsku diplomu. Početkom devedesetih godina činilo se kao da ovom čoveku konačno kreće u životu! Uloge su počele da se nižu ali na privatnom planu, nizale su se nesreće.

Njegov najbolji prijatelj i kolega River Feniks preminuo je 1993. od predoziranja. Glumac je tada imao samo 23 godine, a Keanu Reeves njegov odlazak nikad nije preboleo. Usledila je borba Kijanuve sestre sa leukemijom i na svu sreću, tu je odnela pobedu, a tada je Kijanu pokrenuo niz fondacija za pomoć pri lečenju od ove bolesti.

 

Vrtoglavu zaradu od filma "Matriks" donirao je, i to u iznosu od 70 odsto, bolnicama.

Potom je usledio brak sa glumicom Dženifer Sim. Čekali su dete, a dočekali trafediju jer je u osmom mesecu Dženifer izgubila bebu, a nakon toga i njih dvoje su se razišli. Ostali su u prijateljskim odnosima, a onda je ona u tragičnoj nesreći izgubila život.

Međutim, glumac posle svega gura napred!

"Ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni ne", rekao je.

Poslednjih godina glumac izgleda neprepoznatljivo!

*Foto: Profimedia

Po stilu oblačenja reklo bi se da izgleda kao neki beskućnih pa mu mnogi zameraju zbog izgleda.

Foto: Profimedia

 (Izvor: Stil)

Share this article