Stravična ispovest glumice o suprugu koji ju je DROGIRAO I SILOVAO kada je imala samo 17 godina: HTEO JE DA ME PRODA ZA 23.000 EVRA!

Prvi suprug Džoan Kolins, glumac Maksvel Rid, nudio ju je arapskom bogatašu. Ona je zbog njega pobegla iz Engleske u Rim, ali muž ju je ipak našao. I to je samo jedna u nizu strahota koje je doživela.

 

Džoan Kolins ga je optužila da je hteo da joj uzme svo bogatstvo, te da je pretio kako će je iseckati na komadiće, posebno njeno lepo lice, ako ga ikada ostavi. Njena životna priča je istinski jeziva, a od priče o njenom prvom mužu diže se kosa na glavi. 

*Foto: Profimedia, Džoan Kolins

Džoan Kolins je sa svojim prvim mužem Maksvel Ridom izgubila nevinost i roditelji su je bukvalno naterali da se uda za njega.Ipak, gubitak nevinosti nije bio nimalo romantičan. Naprotiv, ona tvrdi da ju je on silovao.

- Imala sam 17 godina kada me je drogirao i seksualno iskoristio. Bila sam devica. Krivica koju sam osećala zbog toga naterala me je da pristanem da se udam za njega.

*Foto: Profimedia, Džoan Kolins i njen suprug Maksel Rid

Glumac je od nje bio stariji 18. godina, a ona je pričala kako ju je tretirao kao robinju.

 

- Pakao je počeo na medenom mesecu u Kanu. Morala sam da mu bojim kosu i da trpim njegova vređanja. Samo godinu dana nakon venčanja hteo je da me proda bogatom šeiku za 23.000 evra - rekla je u svojoj ispovesti lepa glumica.

*Foto: Profimedia, Džoan Kolins i Rid

- Kad je shvatio da našem braku nema spasa, zahtevao je da mu dam sav novac i vrati nakit koji mi je kupio. Dala sam mu sve, samo da me pusti na miru – rekla je glumica.

Njihova brakorazvodna parnica trajala je čak tri godine i koštala je oko 13.000 evra.Nerposredno pred smrt, 1974, Rid se žalio da živi u siromaštvu dok je Džoan, za koju je tvrdio da ju je on pretvorio u zezdu, ne zna šta bi sa novcem.

 

*Foto: Profimedia, Džoan Kolins

Nakon ovog braka usledila su dva neuspešna - sa glumcem Entoni Njulejem i producentom Ronom kasom sa kojim je dobila troje dece. Ona je čak i u intervjuima priznavala da nije baš najbolja majka jer nema vremena ni da zagrli svoju decu. Četvrti brak sa Piterom Holmom bila je greška!

*Foto: Profimedia, Džoan Kolins sa Piterom Holmom i ćerkom Katijom Kas

Švedski pevač Piter Holm postao joj je menadžer. Otpustio je njene saradnike kako bi mogao da je kontroliše i posvađao ju je sa porodicom.

- Shvatila sam da moram da se rastanem od njegai kad sam zbog problema sa srcem završila u bolnici. U tajnosti sam unajmila advokata, a njega je policija isterala iz moje kuće u Los Anđelesu - objasnila je Džoan Kolins. Razveli su se 1986, a Holm je dobio samo 85.000 evra jer je glumica imovinu zaštitila predbračnim ugovorom.

*Foto: Profimedia, Bet Dejvis i Džoan Kolins

Pokojna Bet Dejvis, s kojom je glumila u filmu "The Virgin Queen", namjerno ju je udarila u glavu dok su snimale zajedničku scenu. Džoan kaže da se nikad nije opterećivala lepotom, ali smatra da je i danas lepa jer ima tinejdžerski duh. Pola veka provela je pozirajući za Playboy, a za sve fotografije dobila je oko pola miliona.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=aaX43ebVdc0[/youtube]

Aleksis iz "Dinastije"

Fanovi je najviše pamte po ulozi u seriji "Dinastija" gde se proslavila ulogom zločeste Aleksis Karington.Za ulogu u jednoj od najpopularnijih američkih sapunica svih vremena zarađivala je 90.000 evra po epizodi. Džoan se priključila tek u drugoj sezoni jer je producent Aaron Speling uspeo tek tada da je nagovori da je to prava uloga za nju.

Njenim dolaskom porasla je gledanost i "Dinastija" je postala jedna od najgeldanijih serija. Godine 1983, dobila je Zlatni globus i tada se zahvalila Sofiji Loren koja je, inače, odbila da glumi Aleksis.Da je prgava i hirovita Džoan je pokazala na setu, ona je u seriji mrzila Kristal, ali se ni privatno sa glumicom Lindom Evans nije podnosila. S Amerinakom se stalno svađala, a nekoliko puta su se i umalo potukle, te ih je ekipa sa seta razdvajala.

Poznavajući prirodu njihovog odnosa, kolege ih gotovo nikada nisu ostavljale same.U poslednjoj, devetoj sezoni, pojavila se u samo 13 od 22 epizode jer nisu mogli da je plaćaju, a serija je gubila na gledanosti.Džoan i Linda se nikada nisu pomirile, a 2007, su u predstavi "Legneds". Da se ne trpe pokazale su na svetskoj turneji kada je Linda gurnula Džoan niz stepenice zbog čega je ona pet nedelja išla na terapije.

- Linda me nikada nije volela, na setu "Dinastije" smo jedva razgovarale, a moram da priznam da nije neka glumica - rekla je Džoan Kolins.

(Izvor: blic.rs)

Share this article