Sve je ovo doživela i preživela: Bila je žrtva silovanja, pobedila rak, saznala da joj je suprug gej!

Osmeh kojim ona pleni jedan je od najlepših osmeha Holivuda. A iza osmeha Fren Drešer krije se mnogo tuge i tragedije sa kojima se glumica u prošlosti suočila i koje je pobedila.

Najpoznatija je po ulozi Fren Fajn u TV seriji "Dadilja", ali je veoma uspešnu ulogu ostvarila i u sikomu "Srećno razvedeni". Uvek pleni neverovatnim optimizomom. Kada su na površinu isplivali detalji njene životne priče, mnogi su se začudili.

 

Naime, 1985. godine u dom u kojem je Fren živela tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom upala su dvojica naoružana muškarca. Glumica je u vreme provale bila u kući Jedan provalnik je silovao nju, drugi njenu prijateljicu koja je tada bila sa njom.

Njen bivši suprug je takođe, doživeo veliku traumu tada budući da su ga napadači vezali i primorali da gleda užasne scene. Fren veruje da je ova nesreća bila razlog što je 2000. obolela od raka grlića materice.

Na dodeli Toni nagrada 2012. u Los Anđelesu

 *NA DODELI TONI NAGRADA 2012. U LOS ANĐELESU / FOTO: PROFIMEDIA

"Godinama sam izbegavala da se suočim sa bolom i silovanjem. I zbog toga sam dobila kancer. To se na kraju završilo nekako "poetski" pošto se telo slomilo i razvilo bolest", rekla je glumica koja je 2007. osnovala organizaciju koja se bori protiv raka.

 

Muškarac koji je silovao Fren je uhapšen ubrzo nakon zločina, a budući da je u to vreme bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora.

Glumica nedavno sa prijateljicom

 *GLUMICA NEDAVNO SA PRIJATELJICOM / FOTO: PROFIMEDIA

Veliki preokret u životu poznate glumice desio se 1999. godine kada se razvela od Džekobsona jer je on shvatio da je homoseksualac. Bivši surpužnici su ostali u sjajnim odnosima, a zajedno su igrali i u seriji "Srećno razvedeni".

 

Fren sa drugim suprugom

 *FREN SA DRUGIM SUPRUGOM / FOTO: PROFIMEDIA

Hrabra Fren se 2014. udala za Šivu Ajuadura koji je poznati kompjuterski stručnjak. Holivudska zvezda ima danas 62 godina, sjajno izgleda, a njen izgled se minimalno promenio za sve ovo vreme.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article