Svi znate najlepšu devojčicu na svetu, ali da li ste na fotografijama primetili njenu predivnu majku (FOTO)

Ona redovno fotografiše svoju devojčicu i postavlja njene fotografije na Instagram.

Mala Ruskinja Anastasija Knjazeva je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu i sa šest godina je već prava zvezda. Bavi se modelingom, reklamira poznate ruske brendove, a na Instagramu ima 500.000 pratilaca. I dok svi pričaju o njoj, malo ko je obratio pažnju na njenu lepu mamu Anu, koja vodi njene naloge na društvenim mrežama.

Ona redovno fotografiše svoju devojčicu i postavlja njene fotografije na Instagram.

Pored fotografija, tu su i brojni snimci male Anastasije kako peva, vozi se u automobilu ili jaše konja.

Majčine fotografije se teško mogu naći na interetu, a često možemo da čujemo njen glas u pozadini videa kada snima svoju ćerku.

 

Isto kao i svaka majka deteta modela i Anastasijina se suočila sa oštrom kritikom javnosti.

Zameraju joj to što stalno postavlja nove fotografije, to što joj ćerka nosi šminku i što se gotovo nikad ne smeje na fotografijama.

- Želela bih da znam koliko je roditelji šminkaju pre svakog fotografisanja - stoji napisano na Instagramu.

Neko drugi je napisao: "Zašto se ona nikad ne smeje? Ona je dete".

Anastasijina majka se nije oglašavala po pitanju ovih kritika. Umesto toga, odabrala je da se fokusira na svoju ćerku i njene prelepe fotografije.

Njenu majku imamo priliku da vidimo samo na jednoj fotografiji i to onoj koja se nalazi kao profilna na njenom Instagramu.

*Foto: Instagram/anna_knyazeva_official

Tu možemo da vidimo malu Anastasiju kako pozira sa svojom majkom, za koju su ljudi takođe komentarisali da je veoma lepa i da je očigledno od koga je Anastasija nasledila lepe crte lica.

Iz priloženog možemo da primetimo da je Ana lepa i mlada plavuša kojoj poziranje pred kamerama očigledno nije strano. Takođe je sasvim očigledno da je veoma ponosna na svoju ćerku.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article