Zašto Ronaldova deca nemaju majku: Evo za šta koristi zamrznute embrione!

O najboljem fudbaleru sveta Kristijanu Ronaldu kruži dosta glasina. Njegova seksualnost oduvek se dovodi u pitanje, a sada mediji bruje o načinu na koji je dobio blizance i sina. Zašto Ronaldova deca nemaju majku?

Fudbaler koji sam sebe naziva CR7 (po inicijalima i broju na dresu), povećava svoje bogatstvo promocijom na Instagramu, gdje ima 106 miliona pratilaca. Neretko te fotografije prikazuju komičnu i narcisoidnu stranu zvezde koja pozira, a u njegovoj su pratnji često i najpoznatije mlade lepotice. U celoj priči se pojavljuju i deca, Ronaldo ponosno objavljuje kako je postao otac blizanaca - devojčice Eve i sina Matea, a pre šest godina postao je i otac Kristijana Džuniora.

 

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 32-godišnji Ronaldo i dalje neženja, tračevi o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji (uprkos svim glamuroznim ženama s kojima je viđen) i zašto fudbaler nije obelodanio identitet majke njegovih blizanaca. Niko ne zna tačno kada i gde su rođeni.

Slična intriga i dalje okružuje rođenje Kristijana Džuniora, a očigledno je da je Ronaldo otac svoje velike porodice koja funkcioniše bez majke. Osim njega, koji je zauzet treninzima, reklamnim kampanjama i slikanjem, decu očigledno odgaja njegova majka Dolores, sestre Alma i Lilijana i čitava vojska dadilja.

VEŠTAČKA OPLODNJA I SUROGAT MAJKE RECEPT ZA SAVRŠENU DECU?

Kristijano je prvo šokirao javnost kad je u dobi od 26 godina objavio da je postao otac, samo kratko objasnivši da su sva roditeljska prava prebačena na njega i da majka neće imati nikakav kontakt s detetom. Kasnije je Ronaldova majka otkrila da je sama po njega otišla u privatnu bolnicu na Floridi i odvela ga u Španiju. Da li ga je rodila surogat majka ili je Kristijano Džunior rezultat afere na jednu noć, do danas ostaje nepoznato.

MRAČNA STRANA ZAMRZAVANJA EMBRIONA

Ovog puta su, nakon rođenja blizanaca, britanski mediji istražili slučaj i otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo da je bila reč o surogat trudnoći i da se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom. Deca su rođena pre tri nedelje, Eva u 9.07, a njen brat minut kasnije, piše u matičnoj knjizi rođenih. Time je rešen makar deo misterije - javnost je nagađala da blizanci uopšte to nisu, odnosno da ih nisu rodile iste majke, a list rođenja je potpisala dežurna ginekološkinja, dr. Marija Kastilo.

 

ON DECU NE DOBIJA, VEĆ IH KREIRA

U Kaliforniji, agenciji se samo plati 150.000 evra za blizance, od čega 40.000 evra ide majci. Ronaldo je mogao da odabere donorku jajašca (koja obično prima oko 7.000 evra) između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internet stranici agencije. Budući da je jasno da je Ronaldo hteo decu koja liče na njega, ili kako je jednom izjavio "koja će nositi njegove fudbalerske gene", odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

Ali, zašto Ronaldo nije jednostavno imao decu sa svojim devojkama, na primer s Irinom Šajk s kojom je pet godina bio u ljubavnoj vezi?

Ako je istina da je njegova sadašnja devojka Georgina trudna (na to se sumnja zbog objave fotografije na kojoj joj se nazire stomak, a inače je izrazito vitka), onda su njegove odluke još bizarnije.

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана

ZA SVE JE KRIVO PROBLEMATIČNO DETINJSTVO

Neki Ronaldovi stari prijatelji i susedi sugerišu da je njegova odluka da sam odgaja decu podstaknuta traumama iz detinjstva. On je kao najmlađi od četvoro dece odrastao u siromaštvu, živeći u jadnoj kući sa zidovima punim azbesta. Njegov otac je postao težak alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova majka je u strahu da neće imati dovoljno novca da brine za još jedno dete navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku. Njegova majka je progovorila i o griži savesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal. Neke od drugih teorija zašto želi da bude jedini roditelj deci govore da je to ultimativni dokaz njegove narcisoidnosti i jedini želi da bude odgovoran za njihov uspeh, druge kažu da ne bi svoje devojke nikad želeo da "poružni trudnoćom", a treći da je zaista gej koji to pokušava da prikrije svim mogućim sredstvima.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article