Zavela je 49 godina starijeg Berluskonija: Muž joj ima milijarde, a njene OBRVE totalni modni promašaj!

Kontroverzni Silvio Berluskoni od 2013. je u braku sa 49 godina mlađom Frančeskom Paskal.

Onoliko koliko se bivši italijanski premijer isticao i ističe skandaloznim ponašanjem, toliko se njegova supruga izdvaja upečatljivim izgledom. Posebno se na njoj primećuje jedan sporan detalj.

 

Frančeska(32) koja je poput supruga veoma zainteresovana za politiku, koja je završila studije političkih nauka, ali koja je radila i kao šou-devojka (spoj politike i šou-biznisa oduvek je kod suprotnog pola mamio Berluskonija), u javnosti se najčešće viđa sa jakom šminkom, ništa manje istaknutom frizurom i da... njene obrve.

Samouverena

 *Foto: PROFIMEDIA

Ovakav oblik obrva bio je popularan devedesetih, ali ga je i tada pratila etiketa spornog trenda. A danas je daleko od trenda bilo koje vrste. Izgleda nedovršeno, nimalo atraktivno i previše napadno.

 

Da li je do svetlosnog efekta ili Frančeska neredovno depilira nausnice, ali na ovoj slici se primećuju dlačice na njenom licu.

Imajući u vidu da je Forbs bogatstvo njenog supruga procenio na 4, 1 milijardu dolara, njoj su na raspolaganju najskuplji kozmetički tretmani.

Silvio Berluskoni sa trećom suprugom Frančeskom Paskal

 *SILVIO BERLUSKONI SA TREĆOM SUPRUGOM FRANČESKOM PASKAL / Foto: PROFIMEDIA

Frančeska i Silvio verili su se 2012, a venčali godinu dana kasnije. Berluskoni je pre braka sa njom bio oženjen Veronikom Lario koja je veliki ljubitelj plastičnih operacija.

Bivši prvi čovek italijanske vlade se prvi put oženio 1965. Karlom Elvirom Lučijom Dal'Ođiom od koje se razveo dve decenije nakon venčanja.

Otac je petoro dece, Barbare, Eleonore, Marine, Pjera i Luiđija.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article