Žene su nekada za njim vrištale i ludovale: Danas ima 65 godina i kada ga vidite zaista vrisnete - OD UŽASA (FOTO)

Da nisu samo žene te koje umeju da se potpuno izgube u nemogućoj jurnjavi za eliksirom mladosti pokazuje i njegov primer.

Bio je frajer o kome je svaka žena maštala, a i danas kod žena izmami vrisak - ali od užasa.

 

Nije novost da je Miki Rurk odavno zabrazdio što se tiče plastičnih operacija. Postalo je tužno odavno, ali on nikako da stane, i svaki put kada se ponovo pojavi u javnosti, izazove novi šok.

Miki mrtav hladan šeta u ovom izdanju

 *FOTO: PROFIMEDIA

Nedavno je Miki imao petu operaciju nosa, što se primećuje iz aviona, ali ne na način na koji bi on voleo. Miki ima 65 godina, i mogao je da ostari dostojanstveno i da pritom zadrži svoj šarm, ali on se odlučio na ovaj korak.

Miki misli da izgleda mlađe

 *FOTO: PROFIMEDIA

 

Ko bi rekao da je Miki nekada izgledao ovako?

Miki u vreme kada je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca

 *FOTO: PROFIMEDIA

Inače, Miki je više puta objašnjavao da je razlog za njegove silne posete hirzima povreda nosa koju je davno zadobio na boksu. Kako je rekao, taj prvi hirurg je zeznuo stvar, i od tada on pokušava da to ispravi.

Miki u izdanju koje niko ne može da iznese, uključujući i njega samog

 *FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, kada se uzme u obzir ostatak njegovog stajlinga, jasno je da Miki samo vara sebe i druge da je nos problem - problem je i celokupan njegov stil koji vrišti neukus i "žal za mladost".

Za njega je evidentno kasno, ali može da posluži kao odličan primer na temu "Šta se dešava kada ne umeš da dostojanstveno prihvatiš starost".

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article