ŽIVOTNA DRAMA GLUMCA ZORANA CVIJANOVIĆA: Zbog duga od 12.000 dinara ostao i bez mobilnog telefona!

Slavni glumac Zoran Cvijanović, (57) čija je sudbina potresla mnoge kada je zbog navodne prevare prijatelja i saradnika pre nekoliko meseci ostao bez stana i novca i praktično završio na ulici ima velike finansijske probleme, piše Alo!

Naime, njemu je jedan mobilni operater isključio telefon i oduzeo karticu jer je zbog neplaćanja računa dužan 12.000 dinara, tvrdi se u tekstu koji je objavio ovaj list.

Prema rečima “dobro obaveštenog izvora”, ova najnovija nevolja je glumca snašla krajem prošle nedelje.

– Nije plaćao račune, dug se nagomilao i morali su da mu oduizmu karticu... On ih je zamolio da mu omoguće da svoj dug plaća na više mesečnih rata objasnivši da nema 12.000 da plati odjednom i sada čeka njihov odgovor – priča  izvor, koji je dobro upoznat sa finansijskim problemima sa kojima se suočava glumac.

Glumac se, početkom 2000. godine, u vreme svoje najveće popularnosti, sa jednim rođakom i Milkom Josifovim upustio u posao vezan za reciklažu, da bi se kasnije ovaj posao raspao. Cvijanović je protiv Josifova podneo nekoliko tužbi, koje još nisu dobile sudski epilog.

Pošto su mu se dugovi nagomilavali, Cvijanović je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati. Iako ga je preduzimač kome je dužan 70.000 evra čekao dve godine, Cvijanović se letos našao na ulici.

Cvijanović je poslednjih godina imao nekoliko glumačkih angažmana. Film “Južnjački marš”, u kojem glumi Mirtića, snimio je 2013. Iste godine snimio je i TV seriju “Šešir profesora Koste Vujića”, gde igra profesora matematike, 2014. seriju “Atomski zdesna”, a 2015. samo film “Jedne letnje noći”, u kojem tumači lik Milana Brankovića.

KutakNet

Share this article