ZLATAN I HELENA SE NIKADA NISU VENČALI: Od 11 godina starije supruge se zbg ovoga ne odvaja (FOTO)

Jedna od najdužih veza u svetu sporta je ona između Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger.

Iako su više od dve decenije zajedno i imaju dva sina, oni se nikada nisu venčali! Zlatan i Helena su u vezi od 2001. godine i imaju sinove Maksimilijana i Vinsenta. Nekoliko puta su prebrodili glasine o Zlatanovim aferama, među kojima i onu sa seksi italijanskom novinarkom Diletom Leotom, ali se na kraju ispostavilo da je sve vreme bio veran 11 godina starijoj Heleni.

 

Helena, za razliku od mnogih žena fudbalera, vodi miran život, daleko od svetla javnosti. Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

Helena Seger

*FOTO: PROFIMEDIA

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidelo."

 

U svom životu se pridržava tri zlatna pravila, a utisak je da je to nešto što imponuje Zlatanu.

Nekadašnja manekenka je visoka 170 centimetara, kilaža joj se kreće između 52 i 55 kilograma, a jedina mana koju je sebi pronašla je ta da ima velike usne i kratke noge.

Helena Seger, Zlatan Ibrahimović

FOTO: PROFIMEDIA

Prvo pravilo kog se pridržava je da redovno ide na treninge. Nikada ne pravi velike pauze između dva treninga i to je drži u formi.

Drugo pravilo je da uvek vežba sa tegovima, jer tako lakše zateže mišiće i održava figuru.

Treće pravilo je da jako pažljivo bira šta će da jede, ne unosi ništa nezdravo, odnosno bira određenu hranu za ishranu.

Profimedia, Foto, Helena Seger

FOTO: HELENA SEGER, FOTO, PROFIMEDIA

Helena i Zlatan nemaju kućnu pomoćnicu, pa i na taj način, kako ova Šveđanka ističe, održava savršenu liniju.

(Izvor: DailyStar)

Share this article