ZLATAN POZVAO NADU TOPČAGIĆ U GOSTE: Neće joj biti prvi put da odlazi u dom Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović je oduševio našu pevačicu Nadu Topčagić, kada na scenu Sanrema izašao uz instrumental njene pesme "Jutro je"...

Mediji u regionu, ali i šire danima bruje o potezu fudbalera Milana, a sada Kurir prenosi da je Zlatan pozvao Nadu u goste u Švedsku.

PROČITAJTE JOŠ Megan Markl: Čim sam ušla u kraljevsku porodicu uzeli su mi pasoš, ključeve, vozačku dozvolu!

 

Podsećanja radi, otac i majka fudbalera Milana su pre više od dve decenije ugostili Nadu  i njenog supruga u njihovom domu, a kako prenosi pomenuti izvor, Ibrahimovići imaju u planu uskoro i da ponove gostoprimstvo. Do toga bi trebalo da dođe nakon što se situacija s koronavirusom stabilizuje.

Zlatanu je Nada jedna od omiljenih pevačica s naše estrade, često se veseli uz njene hitove. I sama pevačica je nedavno ispričala kako je bila u gostima kod Ibrahimovića.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=bunlATGQKQI[/youtube]

- Ja sam to dete upoznala kad je imao 12 ili 13 godina. Bila sam na ručku kod njegovog oca. Sve se dogodilo tokom moje turneje u Švedskoj, pa je taj menadžer koji je ugovarao nama poslove pozvao mene i supruga na ručak kod Ibrahimovića. Čovek nas ugostio fino, i tada se pojavio on. Zlatan je bio štrkljav onako, visok. Kažu mi da je talenat za fudbal, ali ja i suprug nepoverljivi. Igrao je tu za jedan klub u blizini Malmea. Nije mi delovalo da će za 15 godina postati bog sporta i fudbala - ispričala je Nada.

Share this article