ANA JE POPILA 4 VOTKE SA ENERGETSKIM PIĆEM: Ujutru se ničega nije sećala, pa je na internetu videla svoj grupnjak sa trojicom! (VIDEO)

Celog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na zabavu svoje najbolje drugarice Lajle.

Ana je svratila do paba da pokupi deo muške ekipe, a na ulazu se umalo onesvestila.

 

Drugar joj je pritrčao i odveo je do šanka. Ubrzo joj je dodao "bombu" – vodku i jedno popularno energetsko piće. Eksirala je dve i bila spremna da nastavi. Žurka je bila na vrhuncu kada su Ana i drugari bukvalno gurnuli u Lajlin stan i svi odmah otrčali do stola prekrivenog alkoholom i konzervama energetskih napitaka.

Ana je uzela flašu votke i dve konzerve nekog energetskog napitka. Više joj nije bila potrebna čaša. Sipala je u sebe tečnosti naizmenično. Obično bi popila četiri-pet energetskih bombi za veče, ali ovaj put nije brojala.

Probudila se u nepoznatoj sobi nepoznate kuće, gola, bez drugara, torbe, novčanika. Iz susedne sobe čula je nepoznate muške glasove. Ustala je, a onda je pala. Nije osećala noge i kukove. Nije se sećala. Dobauljala je do vrata, podigla ruku i odškrinula ih.

Videla je nepoznatu trojicu muškaraca. A kasnije i snimak sopstvenog seksa s trojicom razuzdanih mladića. Ovakav scenario, nažalost, nije redak, a mladi ljudi trebalo bi da budu oprezni sa unošenjem opijata.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=Qk8Rqgy9nm8[/youtube]

(Izvor: kurir.rs)

Share this article