Baba i deda POLUDELI POD STARE DANE: NAPILI se u luksuznom hotelu, a onda su se stvari OTRGLE KONTROLI!

Par vremešnih Britanaca boravio je u luksuznom hotelu u Škotskoj, a kada su malo više popili, stvari su se otrgle kontroli.

Supruga, šezdesetdevetogodišnja Rut, u spavaćici je pretila da će upucati i ubiti jednog zaposlenog u hotelu nakon što ih je opomenuo da ne lupaju vratima jer se neko od drugih gostiju takođe žalio.

   

Sada pokušajte da zamislite scenu: Robert trči go sa makazama u rukama po hotelu pokušavajući da sustigne ženu koja je raspoložena za okršaj. Uleteo je u restoran, gde je pijan uspeo da razbije vitrinu i usput pripreti gostima restorana. Uz lomnjavu po hotelu su u stanju besa seli u svoj BMW i odvezli se tri kilometra dalje.

Robert je kasnije priznao da se ponašao nasilno prema četvorici radnika hotela.

Kako svako ponašanje ima posledice, sud je presudio da će sedamdesetdvogodišnji Robert Fernkus morati da plati oko 4.500 evra kaznu za svoje, ali i ponašanje svoje supruge. Takođe, određenu štetu moraće da plate i hotelu Makdonald Lok Ranok (MacDonald Loch Rannoch), koji se nalazi u škotskom gradu Pertu u kojem su pričinili štetu, aoduzeta mu je i vozačka dozvola na godinu dana.

(Izvor: b92.net / dnevno.rs)

Share this article