"ĆAO, TATA, prošle su četiri godine kako te nema..." Slala je poruke preminulom ocu, a onda je jednog dana stigao ODGOVOR...

Časiti Paterson (23) iz Arkanzansa svakoga dana četiri godine za redom slala je poruke na broj telefona koji je pripadao njenom pokojnom ocu. Jednog dana, na njeno veliko iznenađenje, stigao je odgovor.

- Ćao, tata, ja sam. Sutra će ponovo biti težak dan! Prošle su četiri godine od kada sam te izgubila i ne prođe nijedan dan da mi ne nedostaješ. Mnogo toga se dogodilo u tom kratkom vremenskom periodu, ali sigurna sam da ti to znaš, pošto ti sve javljam. Pobedila sam rak i nisam se razbolela od kada si ti bio tu, kao što sam ti obećala da ću više voditi računa o sebi. Diplomirala sam. Zaljubila sam se i srce mi je slomljeno (ubio bi ga) ali sam podigla glavu i postala sam još jača. Izgubila sam sve prijatelje i udarila u dno, ali našla sam nekog ko me je spasio - napisala je ona.

 

Dalje je navela da još uvek nema decu, ali da je spremna za to, kako i da "još uvek izluđuje mamu svakog dana".

 *foto: Screenshot

- Žao mi je što nisam bila tu kada ti je to trebalo, ali jednog dana imaćemo priliku da gledamo tu utakmicu. Plašim se braka jer ću morati da hodam do oltara sama i ti nećeš biti tu da mi kažeš da će sve biti okej. Ide mi odlično, bio bi ponosan na ženu kakva sam postala. Ne, moj temperament se nije promenio. I ne, nisam se ugojila, sve ide u moju glavu. Samo sam želela da ti kažem da te volim i da mi nedostaješ - navela je ona.

Neočekivani odgovor stigao je ubrzo. I to od jednog drugog tate koji sada koristi broj njenog oca.

 

- Ćao ja nisam tvoj tata, ali dobijam tvoje poruke poslednje četiri godine. Radujem se tvojim jutarnjim i noćnim porukama. Moje ime je Bred i izgubio sam ćerku u saobraćajnoj nesreći u avgustu 2014. godine. Tvoje poruke su me održale u životu. Kada mi pošalješ poruku znam da je to poruka od Boga. Žao mi je što si izgubila nekoga tako bliskog, ali slušao sam te tokom godina i gledao te kako rasteš i prolaziš kroz više od bilo koga. Godinama sam želeo da ti odgovorim, ali nisam hteo da ti slomim srce. Ti si izvanredna žena i voleo bih da je moja ćerka postala takva žena - pisalo je u odgovoru.

 *foto: Screenshot

Bred je napisao i da mu je "Bog poslao Častiti" i da je ponosan na nju. Za kraj, napisao joj je da se raduje njenim novima porukama.

Časiti je objavila prepisku na Fejsbuku, a njena objava privukla je veliku pažnju - više od 141.000 lajkova i 272.000 deljenja.

- Svakodnevno prenosim poruke svom ocu kako bi znao kako proteče moj dan u poslednje četiri godine! Danas je znak bio da je sve u redu i da mogu da ga pustim da počiva u miru - napisala je ona.

(Izvor: blic.rs)

Share this article