Planeta & Univerzum

Huaksi je najbogatije "selo" u Kini i predstavlja teško dostižan san velikog broja Kineza. Osim po urbanističkoj uređenosti i privredi koja se ne zaustavlja ni na trenutak, Huaksi je poznat i po visokim životnom standardu koji se ističe u odnosu na ostatak Kine.

Zamislite da vas probudi huk talasa, da dan provedete jašući slona pored plaže, a da vas uspava prava tropska kiša i to za manje od 120 evra mesečno.

Pripadnici naroda Hunza uvek su nasmejani, živahni su i čvrsti. Izgledaju toliko mladoliko da se mnogi šokiraju njihovim godinama...

Most na Đurđevića Tari nalazi se među 20 najlepših u svetu, prema izboru portala "Brajd sajd", a o njemu su ostala predanja koja se i dan danas prepričavaju.

Andrea je bila pred venčanjem kad je njenu porodicu zadesila nesreća. Njenom ocu je dijagnostikovan rak i preminuo je pre nego što je imao priliku da vidi ćerku kako šeta do oltara.

Penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! To nam barem poručuje Večester Li, žena koja je pre 12 godina prodala svu svoju imovinu, i u 76. godini zakupila kabinu u najluksuznijem kruzeru i od tada putuje svetom...

Časiti Paterson (23) iz Arkanzansa svakoga dana četiri godine za redom slala je poruke na broj telefona koji je pripadao njenom pokojnom ocu. Jednog dana, na njeno veliko iznenađenje, stigao je odgovor.

Page 1 of 299