Planeta & Univerzum

Andrea je bila pred venčanjem kad je njenu porodicu zadesila nesreća. Njenom ocu je dijagnostikovan rak i preminuo je pre nego što je imao priliku da vidi ćerku kako šeta do oltara.

Penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! To nam barem poručuje Večester Li, žena koja je pre 12 godina prodala svu svoju imovinu, i u 76. godini zakupila kabinu u najluksuznijem kruzeru i od tada putuje svetom...

Časiti Paterson (23) iz Arkanzansa svakoga dana četiri godine za redom slala je poruke na broj telefona koji je pripadao njenom pokojnom ocu. Jednog dana, na njeno veliko iznenađenje, stigao je odgovor.

Fredi Fidžers ima trideset i kusur godina godina i direktor je sopstvene firme Figgers Communication, koju je osnovao još kao tinejdžer. Danas ta firma vredi 62 miliona dolara, a to nije sve.

Put do bolnice se beskrajno odužio, a onda je mama shvatila da je došao trenutak, skinula helanke i nastao je snimak koji je pogledalo preko 62 miliona ljudi.

Kristi je nakon prvog porođaja imala velike zdravstvene probleme, zbog kojih su morali da joj odstrane matericu. Upravo njena majka joj predlaže da joj donira svoju i postaju fenomen u Australiji!

Luk Berub (29) često, uz pomoć metal-detektora, nalazi mnoge zanimljivosti i dragocenosti.

Page 1 of 299