"Da mi stave neki čip pa da se probudim kao Bugarka? Da umrem neću bugarsku vakcinu! Nema šanse!" (VIDEO)

Skeč koji je hit na društvenim mrežama i koji je nasmejao ceo region a ne samo Makedonce, ilustruje paniku antivaksera koji u svemu vide zaveru.

U skeču u kom novinar postavlja pitanje navodno prolaznici u vezi sa svetnicima premijera, ona odgovara o strahu od "bugarske vakcine".

PROČITAJTE JOŠ "Ja sam dete Meseca": Svetlanu (20) iz Obrenovca su vršnjaci zvali "vampir" a danas na Instagramu oduzima dah svojim izgledom

 

"Znači za sve je kriva Bugarska, neću da se vakcinišem bugarskom vakcinom. Oni mi se prave da su nam braća i prijatelji, prodaju nam maglu... ama ne! Da umrem neću se vakcinisati bugarskom vakcinom. Otkud znam ko će da me vakciniše, i da mi stavi neki čip pa da se ujutru probudim kao Bugarka. Znači šanse name, Ni-Ka-Ko" uporna je "slučajna prolaznica" dok je navodno novinar vraća na pravo pitanje koje nema veze ni sa vakcinom ni sa Bugarskom. 

PROČITAJTE JOŠ "Upravo sam u punoj 95-ici LUPILA ŠAMAR DEDI jer me uhvatio za..." Devojka se požalila na Tviteru i dobila odgovor od kog nas HVATA JEZA

Pogledajte skeč:

Inače, reč je grupi Zevzekmanija koja prikazuje svoje skečeve na makenonskoj TV Kanal 5.

Share this article