MAGIČNO VREME: Kada se moć vaše namere poklapa sa energijom brojeva

Sve je u ovom svetu uzajamno povezano, i numerologija – nauka o brojevima – zasnovana je na ovoj teoriji. Cifre poseduju određenu vibraciju koja utiče na vibraciju fizičkog sveta. Tako je tvrdio Pitagora, najmudriji  drevni  matematičar, i čovek zanimljive sudbine.

Ako ste primetili na satu ili računaru magični broj 11:11, pravo je vreme da zamislite želju! U ovom trenutku, moć vaše namere- dobiti veliku sreću u ovom životu, poklapa se sa energijom brojeva.

Nekad su ljudi verovali ako su se pojavljivale četiri jedinice – anđeo doleće na ovo mesto.

 

11 – simbol duhovne čistote, prosvetljenja, čiste svesti.

11:11 – dvostruki broj sa veoma moćnim delovanjem. Ako ga često  primećujete, u vašem životu  nastaće red koji je ranije toliko nedostajao. Čisto, uredno, apsolutno idealno vreme za pravljenje  novih planova.

Kod mnogih se, kada vide ovaj broj na časovniku,  bude asocijacije na kod ili signal  probuđenja.

Takođe, ovaj broj može se razmatrati kao ključ za otvaranje podsvesti, našeg genetski kodiranog sećanja o tome da smo duše, koje ovde na Zemlji, imaju fizičko iskustvo, a ne fizička bića koja pribegavaju duhovnom iskustvu. Simbol 11:11 bio je ranije veoma davno kodiran u banku naše ćelijske memorije.

Ljudski DNK, naše genetsko sećanje, kodirano je da bi u određeno  vreme i na određenoj frekvenciji, pokrenuli delovanje mehanizma numeričkim kodovima.

Ako ste uvideli svoj numerički kod, znači da ste aktivirali nešto u svojim DNK kodovima, i sada će oni  nastaviti da se pojavljuju, dok ne dobijete poruku – „vreme je“ da se krene dalje…

(Izvor: uspesnazena.com)

Share this article