Melanija Tramp otvorila vrata Bele kuće: Božićna dekoracija kao iz bajke (FOTO) (VIDEO)

Melanija Tramp je otkrila javnosti Božićnu dekoraciju Bele kuće. Tema dekoracije je - elegantan sa elementima američke kulture i zimske idile.

 *Foto: Profimedia

Hodnici prepuni jelki i prelepih ukrasa, kao iz bajke u beloj boji, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a vrhunac prezentacije je bili su baletani koji su izveli čuveni balet "Krcko Orašćić".

 

 *Foto: Profimedia

 *Foto: Profimedia

Melanijini prvi gosti su bili đaci iz obližnje škole, a jedan od njih nije mogao a da ne izusti:"Izgledaš prelepo, kao anđeo." Prva dama je po tradiciji, provela neko vreme sa decom, praveći Božićne ukrase.

 

 *Foto: Profimedia

Prva dama je za ovu svečanu priliku obukla Dior haljinu u beloj boji. Kroj haljine podseća na neke koje je u skorije vreme oblačila: zvonasti rukavi, kaišem istaknut struk i midi dužina.

 *Foto: Profimedia

Zlatni detalji poput stileto cipela i kaiša su učinili ovu kombinaciju svečanom i elegantnom, ali i idealnom za ovu priliku.

 

 *Foto: Profimedia

 *Foto: Profimedia

Očekuje se da će Melanijinu dekoraciju Bele kuće videti 25.000 ljudi uživo, naime, brojni politički zvaničnici će proći kroz ovu instituciju u toku praznične sezone.

 

Pogledajte i video:

Објава коју дели First Lady Melania Trump (@flotus) дана

(Izvor: stil.kurir.rs)

Share this article