NESTVARNI PRIZORI NA -18 STEPENI: Zaledili se Nijagarini vodopadi! (VIDEO)

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18C na reci Nijagari, a hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Indipendent.

Britanski list navodi da su turisti koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana. 

PROČITAJTE JOŠ Deda Milovan se 1998. godine slikao sa unukom: Punih 20 GODINA KASNIJE, nastala je ova fotografija i LJUDI KAŽU DA NIŠTA LEPŠE NISU VIDELI

 

Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.

Zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD tokom poslednje dve nedelje, i Njujork je pogođen jakim hladnim talasom , a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.

Share this article