Novi trend među ruskim milijarderima: Sačekaju da devojka napuni 18 godina, pa je ožene (FOTO)

Uspešni i bogati Rusi preplavili su društvene mreže na kojima objavljuju zajedničke fotke sa svojim mlađim suprugama.

Svaka žena koja je starija od svog partnera se neretko susreće sa komentarom: "A, znači ti si starija" ili "Voliš piletinu". Kad smo kod "piletine" ruski milijarderi je najviše preferiraju, tačnije samo je ona na jelovniku.

Uspešni i bogati Rusi preplavili su društvene mreže na kojima objavljuju zajedničke fotke sa svojim mlađim suprugama. Kao što bogata deca Instagrama privlače pažnju javnosti, tako i bogataši i njihov život koji je protkan zelembaćima i top-modelima.

Valentin Ivanov i Lisa - 37 godina razlike

Valentin ima 55 godina i Lisa je izgovorila sudbonosna "da" kad je napunila 18 godina. Kako tvrde pojedini izvori par je u vezi od njene 14 godine. Ruski mediji imaju veoma negativan stav prema braku milijardera i bili su često su tema lifestyle rubrika. Posle razvoda Valentin je našao novu devojku - niko joj ne zna ime.

Aleksander Lebedev i Elena - 37 godina razlike

Printskrin: Youtube/Paris Videostars

Portal "English Russia" tvrdi da je Elena sa 15 godina dilovala narkotike. S obzirom da je imala problem sa policijom njen otac je zamolio moćnika Lebedeva da mu pomogne da izvuče ćerku iz zatvora. Aleksanderu se dopala Elena i ostalo je istorija - tako su se dvoje smuvali.

Vlad Doronin i Kristina - 32 godine razlike

Printskrin: Youtube/AmigosNews

Valdislav je najpoznatiji kao milijarder koji je bio u vezi sa Naomi Kembel.

Posle raskida sa čuvenim top-modelom upozano je mladu rusku manekenku. Kad je Vladislav počeo da se zabavlja sa Kristinom ona je bila malo starija od njegove ćerke iz prvog braka.

 

Nikolaj Sarkisov i Ilona - 24 godine razlike

*Foto: Instagram

Ruski mediji tvrde da Ilona izgleda isto kao Nikolajeva bivša supruga. Pre nego što se smuvala sa milijarderom, isključivo je bila zainteresovana za mlađe muškarce. Danas Ilonin Instagram je prepun fotki sa Nikolajem i sa luksuznih destinacija širom sveta.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article