PODSTANARKA IZ PAKLA! Zatekla je HAOS koji ne može ni da se zamisli: Pazite se ove devojke, pogledajte šta mi je uradila sa stanom! (FOTO)

U popularnoj grupi na Facebooku I to je Zagreb, gde članovi razmenjuju korisne servisne informacije i objavljuju fotografije Zagreba, pojavila se objava koja je podeljena gotovo 500 puta među korisnicima mreže.

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

 

Naime, objavom je korisnica htela da upozori ostale na ‘podstanarku iz pakla’. Prema njenim rečima, radi se o devojci koja je u razgovoru izrazito ljubazna, no nedostaju joj osnove higijene i pristojnosti.

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

Osim groznog nereda i uništenog nameštaja, iza sebe je ostavila i dugove. Kao dokaz priložene su i fotografije stana u kojem je devojka živela sa svoja dva psa.

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

 

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

"Pazite se... Traži stan u najam za sebe i svoja 2 psa na području Zagreba.

Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno da se useli, verovatno je neko izbacio iz prethodnog stana), manipuliše, iskorišćava i traži izgovore da ne dođete u stan dok je tamo.

 

Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po celom stanu, smrad koji se oseti od ulaska u samu zgradu, uništen nameštaj, uništen zid i parket, neplaćene režije i sl. Potpuno je uništen ceo stan meni bliske osobe i ne znam kako da opišem ljutnju koju osećam...

Podelite, možda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi’, napisala je članica grupe.

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

 *FOTO: FACEBOOK/I TO JE ZAGREB

 

(Izvor: espreso.rs / jutarnji.hr)

Share this article