Ruski milijarder se 5 dana pretvarao da je beskućnik, a onda je počeo ljudima da deli milione i neverovatne poklone! (VIDEO)

Rijaliti šou "Tajni milioner" koja je emitovana pre šest meseci ugostila je ruskog oligarha Aleksandra Roslijakova. On je morao da se na pet dana pretvara da je učitelj koji nema kuću, iako svaku zimu provodi na Baliju.

Aleksandar je u džepu imao samo 1.000 rubalja (oko 15 evra), pa je za njega učestvovanje u ovoj emisiji bio pravi test, piše "Informing.ru".

Jednu noć ruski oligarh proveo je u skloništu za beskućnike "Everybody's Road" čiji su osnivači Denis i Elena Tsoi. Nakon boravka ovde, Aleksandar je rešio da ovom paru pokloni luksuznu vilu vrednu 111.000 evra. Par je i od luksuzne kuće koju su dobili na poklon napravio sklonište za beskućnike gde već sada živi 27 osoba.

 

Milioner je svoj drugi poklon dao piscu Arseniju Jankovoskom kojeg je upoznao u skloništu. Aleksandar mu je poklonio stan i ugovor sa izdavačem koji će objaviti njegovu knjigu. Arsenij sada piše knjigu "Druga šansa" koja će opisati njegov život, uključujući i susret sa Aleksandrom.

Još jedan stan oligarh je poklonio Svetlani Stepanovoj i njenoj deci. Svetlana je pre nego što je upoznala Aleksandra lutala po iznajmljenim stanovima sa četvoro dece i jedine stvari koje su imali su bili krevet i kofer sa uspomenama.

Pored četvorosobnog stana, Aleksandar je Svetlani poklonio i milion rubalja (oko 15.000 evra). Nakon ovog velikodušnog poklona, Svetlana planira da usvoji još dece.

Još 15.000 evra ruski milioner poklonio je Andreju i Nataliji, mladoj porodici čije dete boluje od hidrocefalusa. Lekari ovim mladim roditeljima i dalje govore da ostave dete, ali oni ne odustaju. Novac koji su dobili daće na lečenje deteta.

 

Oligarh je tokom pet dana učestvovanja u ovoj emisiji za hranu morao da radi u skloništu za pse "Valenta". Aleksandar je i tu ostavio poklon od 15.000 evra.

Roslijakov je ljudima koje je susreo tokom pet dana učešća u emisiji ostavio velikodušne poklone, a mnogi njegovi prijatelji su mu zbog toga okrenuli leđa. Verovatno su se osećali uvređenim što nisu oni dobili nešto.

Pogledajte video:

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=mZEtDqkZOD0[/youtube]

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article