TUGA Na majku i dete naleteo kombi, beba preminula, a žena se bori za život

Beba stara pet meseci, koju su roditelji dobili nakon što su se pet godina lečili od neplodnosti i podvrgavali veštačkoj oplodnji, poginula je kada se kombi popeo na ivičnjak i udario u dečja kolica.

Bebina majka, tridesetšestogodišnja Rejčel Torold, gurala je kolica na trotaru u Voterbiču, nedaleko od Kembridža, kada je vozilo marke „mazda 2“ udarilo kombi „reno master“, koji je naleteo na kolica i majku.

PROČITAJTE JOŠ JEZIV SLUČAJ U ŠPANIJI Žena proglašena mrtvom zbog korone, kući se vratila DEVET DANA nakon sahrane

Mali Luis je umro na licu mesta, a majka je prevezena u Bolnicu Andebruk's u Kembridžu, gde se bori za život. Kako navodi policija, stanje joj je kritično, ali stabilno.

 

Policija je objavila i fotografiju majke koja drži nasmejanog sinčića u naručju samo nekoliko sati pre sudara, koji se dogodio na 12 minuta hoda od njihove kuće.

- Luise, bio si s nama samo kratko vreme, ali zbog tebe smo bili najsrećniji na svetu. Ne mogu da opišem koliko nam je teško što si otišao – navodi se u saopštenju Luisovog oca Krisa Torolda, finansijskog direktora kompanije „Maršal aerospejs“.

- Bio si tako veseo dečak i zauvek ćemo pamtiti tvoj radostan smeh. Tvoja mama se bori za život i molimo se da uspe. Uvek ćeš biti u našim srcima i, ne brini, paziću na sve tvoje životinje.

PROČITAJTE JOŠ ANASTASIJA (27) DALA SVOJ ŽIVOT DA BI SPASILA SINA I MUŽA: Majka telom zaštitila porodicu i izdahnula pod točkovima automobila

Pre samo nekoliko nedelja Rejčel je na mreži postavila fotografiju sinčića uz komentar: „Stigao je posle pet godina čekanja“.

Vozači kombija i „mazde“ zadobili su lakše povrede u nesreći. Policija je pozvala očevice i sve koji su možda snimili sudar ili trenutke koji su mu prethodili da se jave.

- Ovo je veoma tragičan i tužan događaj. Izražavamo najiskrenije saučešće Luisovoj porodici.

Share this article