U srcu grada koji Srbi vole otvoren je nudistički restoran: Zavese na prozorima štite goste od radoznalih pogleda, a zabranjene su im ove dve stvari (VIDEO)

Velike bele zavese na prozorima štite goste od neželjenih pogleda spolja.

Nedavno je u Parizu otvoren nudistički restoran. O'naturel je prvi ovakav restoran u Francuskoj, a smešten je u mirnom kraju na jugozapadu Pariza. Ova ideja je potekla od blizanaca biznismena Majka i Stiven Sada, prenosi Dejli Mejl.

 

Nekadašnji prodavci osiguranja, iako nisu nudisti, uočili su priliku da zarade novac u zemlji koja nudi vrhunski odmor nudistima.

O'naturel može da se pohvali minimalističkim dekorom i vrhunskom francuskom bistro kuhinjom. Gosti mogu da probaju jastoga, foie gras i puževe sa sosom od peršuna i sve to po ceni od 57,50 dolara za sva tri jela.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=5JH7yTni__0[/youtube]

Velike bele zavese na prozorima štite goste od neželjenih pogleda spolja. Pri dolasku u restoran, svoju odeću ostavljaju u garderobi zajedno sa mobilnim telefonima, kako bi ih to sprečilo da fotografišu druge goste. Ove dve stvari su im zabranjene.

U restoranu su im obezbeđene papuče, a žene koje čine 40 odsto klijentele, mogu da zadrže svoje štikle ako žele. Podmetači na stolicama se diskretno menjaju tokom večeri.

*Foto: Profimedia/AFP

O'naturel je izuzetno toplo nudističko mesto u novembru, za razliku od 460 drugih koji se u Francuskoj nalaze na otvorenom.

Ives Lekler, predsednik Francuske nudističke federacije, bio je oduševljen idejom da se otvori mesto gde ljudi mogu da se skinu u toku večeri.

 

- Mi smo u srcu Pariza i jedemo goli. To je nadrealno. To vam izgleda kao da ste na odmoru, ali je još bolje - rekao je on.

Konobari u restoranu su obučeni na čemu insistiraju i vlasnici, jer u Londonu važi pravilo da i osoblje mora da bude nago kao i gosti.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=6KQFAilSP54[/youtube]

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article