UŽASNA TRAGEDIJA Kobni doček Nove godine u vikendici! Osmoro mladih se UGUŠILO plinom!

Na Tribistovu, u opštini Posušje u BiH, dogodila se nezapamćena tragedija u kojoj je osmoro mladih preminulo je od posledica gušenja plinom.

Hina javlja kako se tragedija dogodila tokom dočeka Nove godine na kojem su bili mladi iz mesta Rakitna i Posušja. Prema prvim informacijama svi nastradali su 2001. godište.

PROČITAJTE JOŠ KLIZIŠTE U NORVEŠKOJ PROGUTALO DEO SELA Najmanje 10 ljudi povređeno, 21 nestalo (VIDEO)

 

Na licu mesta je policija, tužitelj i druge službe koje sprovode uviđaj i utvrđuju razloge nesreće. Po nezvaničnim navodima mlade je najverovatnije ugušio plin iz agregata koji je napajao kuću elekričnom energijom.

Portal Klix prenosi da su, prema nezvanicnim informacijama, u vikendici pronađena tela osam tinejdžera i da je reč o učenicima četvrtog razreda srednje škole i studentima. Među žrtvama su i maldići i devojke.

Dnevni Avaz objavio je da se tragedija dogodila u vikendici u Parku prirode Blidinje a da se nezvanično pominje kao uzrok crevo koje je puklo na plinskoj peći.

Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 10 sati. 

"Policijski službenici su na terenu, na mestu nesreće obavljaju uviđaj, posle toga ćemo imati više informacija" rekala je Martina Medić, portparol MUP-a ZHK.

Share this article