Uznemirujuće scene iz Moskve: Student zaklao profesora, napravio selfi, pa se ubio (FOTO) (VIDEO)

Moskovska policija istražuje potencijalno ubistvo, pošto je učenik zanatske škole navodno nožem ubio profesora tokom pauze, postavio fotografije na društvene mreže, a potom prerezao sebi vrat, piše rt.com.

Andrej Emeljanikov (18) i njegov profesor Sergej Danilov (44) imali su razmirice, izvor iz policije je rekao za TASS. Ali, ostaje nejasno da li je prerezan grkljan impulsivna odluka ili s predumišljajem. Prema nekim izveštajima, Emeljanikov je bio odsutan sa nastave dve nedelje, zbog čega se profesor suočio s njim.

Emeljanikov je fotografije objavio na svojoj strani na ruskoj društvenoj mreži V kontakte, koja je od tada blokirana. Na jednoj se vidi krvav nož koji on drži nad lešom profesora, dok se vidi velika lokva krvi koja je istekla iz presečenog grla.

 

List Moskovsky Komsomolets navodi da je tela pronašao drugi predavač, uz nož i motornu testeru, ali tek treba da se utvrdi da li je testera korišćena tokom zločina.

Danilov je imao ženu i troje dece. Studenti i kolege objasnili su kakvi su bili ubica i žrtva.

andrey-emeliannikov 620

 *Foto: vk/emelyannikov

Za Danilova navode da je bio ljubazan i pristupačan, ali je zahtevao i disciplinu jer je bio vojnik.Kada mu je neko ometao čas, te studente je terao da rade sklekove, ali je retko podizao glas ili vređao. Bio je cenjen među kolegama, koje su cenile njegov smisao za humor i sposobnost da se poveže sa studentima.

LJUBAZAN I NAČITAN

Emeljanikov je odrastao s majkom i prema njenim rečima, slobodno vreme je provodio igrajući igrice, slušao hevi metal muziku i prevodio strane stripove na ruski.

 

Jedan profesor je naveo da je "intelektualno gledano, Emeljanikov uvek bio malo ispred drugih".

Neki drugovi iz razreda su naveli da se povremeno povlačio u sebe, ali nipošto nije bio usamljenik. Drugi su naveli da je bio ljubazan i načitan.

Niko od tinejdžera i odraslih koje su intervjuisali ruski mediji nije primetio kod Emeljanikova znake neke mentalne bolesti ili bilo šta što bi ukazivalo da će se ovakva tragedija desiti.

Pogledajte video:

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=yV6xp8vv1oI[/youtube]

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article