Komentar

Ispričala je kako je stalno pitala majku ko je on i gde se nalazi, ali ona ili nije znala ili je odbijala da joj kaže istinu

"Rana se vremenom sve više otvarala i nakon čitavog niza analiza koje su usledile, a mi bivali sve uplašeniji, naš se najveći strah obistinio - mama je ponovo bolovala od raka. Kažem ponovo, jer je ovo bio četvrti put. Koliko se samo ta hrabra žena napatila u svom životu". Sudbina se opet može svesti u onu : sve srećne porodice liče jedna na drugo, a svaka nesrećna, nesrećna je na svoj način.

Problemi s hernijom diska počinju znatno ranije nego što se ona manifestuje kao neizdrživ bol.

Iako je, kao i njegov brat Nebojša, svestan srpskih korena, Izet nije menjao veru. Nisu mogli da podnesu da im Jugoslaviju neko cepa

U seocetu u Ugandi po imenu Kabimbiri živi žena sa nadimkom Nalongo Muzaala Bana. Pravo ime joj je Mariam Nabatanzi, a Nalongo Muzaala Bana je nadimak koji su joj meštani nadenuli jer je toliko plodna.

Glumica Tanja Bošković koja i u sedmoj deceniji izgleda odlično, objasnila je koliko vremena posvećuje svom izgledu ali i osvrnula se na ponašanje mladih ljudi današnjice.

Poslednja priredba na stadionu, dok je Tito bio živ, održana je 1979. godine.

Page 1 of 426