Komentar

"Želim da se javno zahvalim jednoj izuzetnoj osobi koja mi je spasila život u trenutku kada mi je bila potrebna hitna pomoć" - počela je svoju objavu Srpkinja Aleksandra u popularnoj Fejsbuk grupi "Grčka info", koji je za veoma kratko vreme prikupio veliki broj pregleda.

Na jugu Srbije, nadomak Leskovca, nalaze se ostaci Caričinog grada, jednog od retkih urbanih nalazišta iz vizantijskog perioda. Caričin grad podigao je prvi vizantijski car Justinijan Prvi, tvorac čuvene Aja Sofije u Istanbulu.

"Nisam nikako kontao sebi sanske koze nabavljati... Svi alpina lepa, alpina mlečna...

Josie Morey (76) s ostrva Wight u Engleskoj, Jim McLoughlin (77) iz Liverpoola i Lorraine Williams (74) iz Kanade upoznali su se u hotelu u Southamptonu

Zoran Martinov, koga su se roditelji odrekli kad je rođen, proveo je skoro četiri decenije po domovima. – Sve vreme je nekom pomagao, a tako se ponaša i danas.

Američki naučnici Volter Pitman i Vilijam Rajan otkrili su da je pre više od 5.500 godina p.n.e. Crno more bilo slatkovodno jezero na oko 50 metara ispod današnjeg nivoa.

BEOGRAD - Amerikanac Tejlor Metjuz ceo život slušao priču od svog dede koga su spasli Srbi tokom Drugog svetskog rata. Kada je on preminuo pre desetak godina, Tejlor je odlučio da se oduži - tetovažom na ćirilici.

Page 1 of 426