Roditeljstvo

Jevgenij Olegovič Komarovski je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih pedijatara na teritoriji bivšeg SSSR-a. Doktor je medicinskih nauka, televizijski voditelj i autor 15 knjiga o nezi deteta.

Roditelji se često pitaju kako da održe autoritet, a ujedno da sačuvaju odnos poverenja sa decom? O greškama koje prave, izazovima roditeljstva sa kojima se susreću u vaspitanju govori dr Ranko Rajović u emisiji "Blic žena studio", koja se emituje danas u 18.15 h na Blic televiziji.

Kao što mi želimo nasmejanu, opuštenu i veselu decu, a ne mrgude, tako i naša deca žele nasmejane i opuštene majke, a ne doživotne vrhovne sudije i tužioce.

Starost sa sobom nosi i usamljenost, a samo pojedinci znaju kako da se izbore.

Društvenim mrežama širi se fotografija iz Finske na kojoj se može videti beba u kolicima ostavljena na trotoaru kako “drema” čekajući majku koja sedi unutar restorana.

Ruski psiholog sa praksom dugom 30 godina, Mihail Labkovski poslao je jedan apel svim roditeljima

Iako možda mislite da ćete na taj način zaštititi bebu od sunca i toplote, nikada ne biste smeli da prekrivate dečija kolica ćebetom, pelenom ili nečim sličnim. Eksperti kažu da to može imati fatalne posledice!

Page 1 of 59