12.12.2020. je najmoćniji dan u godini: Kraj jednog velikog poglavlja, evo šta nas čeka od danas!

Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje sasvim novih poglavlja

Brojčani nizovi se u numerologiji i spiritualnosti posmatraju kao anđeoski brojevi, odnosno niz brojeva koji vam donosi moćne poruke od Univerzuma.

PROČITAJTE JOŠ Šest znakova Zodijaka koji će tokom 2021. biti miljenici sreće i sve će im ići od ruke

12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12, i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima, piše Lovesensa.

 

Ovaj numerološki niz svakom od nas doneće određenu moćnu poruku svemira. Na primer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osećaju koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe. Ili, postaćete svesni svojih grešaka iz prošlosti i znaćete koje aspekte svog žibota treba promeniti da biste postali najbolja verzija sebe.

U 2020. godini niz brojeva 12.12 je poseban i drugačiji jer se događa istovremeno kada ivelika konjukcija Saturna i Jupitera, odnosno veliko Doba Vodolije.

PROČITAJTE JOŠ Ova TRI znaka Zodijaka do 23. decembra čekaju teški dani i moraju biti na stalnom oprezu!

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

U astrologiji ovaj broj poklapa se sa konjukijom Saturna i Jupitera, retkim astro aspektom koji donosi sreću i šansu za prosperitet.

devojka-cvece-foto-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo bolje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promena koja nam stiže.

Tokom ovih dana vežbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događajukada ih najmanje očekujemo!

Share this article