MAJSTORI PREVARE I LAŽI: Ova 3 horoskopska znaka će vas izdati kad to najmanje očekujete!

Oni jednostavno ne znaju šta znači vernost

Astrolozi kažu da sa osobama rođenim u ova 3 horoskopska znaka nikad ne znate na čemu ste

Oni su nepredvidivi i kad najmanje očekujete, okrenuće vam leđa. Bilo da se radi o prijateljskom ili ljubavnom odnosu, oni jednostavno ne znaju da budu odani i posvećeni.

Sve rade proračunato i kada im više ne trebate, bez problema će vam okrenuti leđa i otići.

PROČITAJTE JOŠ 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ZAPOČINJU NOV ŽIVOT U JULU: Ljubav, novac, uspeh - sve će im ići od ruke!

 

BLIZANCI

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni njima život nije zanimljiv bez avanture… Čak i onda kada se zaklinju u svog partnera ili prijatelja, velike su šanse da će u jednom ipak pokleknuti i izdati. Blizanci vole da su okruženi ljudima, ali ne znaju da zadrže iskrene prijatelje u svom okruženju. Oni će radije tokom života upoznavati nove ljude nego da godine provedu u istom okruženju.

devojka-kovrdzava-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

STRELAC

Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba. Sve rade smišljeno i ako shvati da od vas nema nikakvu korist, neće se previše zadržavati u vašoj blizini.

RIBE

Može vam se činiti da je sve u najboljem redu i da se savršeno slažete, a da osoba rođena u ovom zanku samo ode i to bez objašnjenja. Priroda Riba je takva. One misle samo na svoje potrebe i svoja osećanja. Neće osećati krivicu čak iako vas svesno povrede.

(kutaknet.com / stil.kurir.rs)

Share this article