Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. decembra 2020. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Pročitajte šta vas narednih nedelju dana čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN (21.3. - 20.4)

POSAO Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu se iskomplikovati.

LjUBAV Intrigira vas neko nov i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLjE Premor.

 

BIK (21.4. - 21.5)

POSAO Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike, ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje.

LjUBAV U odnosu s voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno.

ZDRAVLjE Malaksalost.

PROČITAJTE JOŠ Šest znakova Zodijaka koji će tokom 2021. biti miljenici sreće i sve će im ići od ruke

BLIZANCI (22.5. - 21.6)

POSAO Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, bolje je da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Tranziti planeta donose vam šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno realizujete.

LjUBAV Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može poremetiti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

ZDRAVLjE Nesanica.

devojka-kapa-plava-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

RAK (22.6. - 22.7)

POSAO Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podležite pritisku i ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

LjUBAV Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

ZDRAVLjE Nervoza.

LAV (23.7. - 22.8)

POSAO Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, u budućnosti će vam se to isplatiti. Ipak, izbegavajte ulaganja i finansijske transakcije jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa proverite svaki jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

LjUBAV Previše ste pod tenzijom, pa vam sve može delovati mračno. Savet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili poveravate.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija.

 

DEVICA (23.8. - 22.9)

POSAO Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih aktivnosti jer vam stiže osetan pad energije. Vreme je da napravite jednu ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

LjUBAV Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako deluje da vas voli više nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

ZDRAVLjE Glavobolja.

VAGA (23.9. - 22.10)

POSAO Razmišljate u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema izaziva veliku tenziju. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo reagovati. Ne trošite vreme na strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali uporno igrate na sigurnu kartu koja vam ne donosi rezultate.

LjUBAV Glavna tema na ovom životnom polju su prošla vremena, neiskrenosti ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje se možete osećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posledica.

ZDRAVLjE Alergija.

PROČITAJTE JOŠ Ova TRI znaka Zodijaka do 23. decembra čekaju teški dani i moraju biti na stalnom oprezu!

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11)

POSAO Pred vama su značajne oscilcije s finansijama. Podršku možete pronaći u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u primetnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze, pa je pred vama naporan rad za koji, bar za sada, nećete biti adekvatno plaćeni.

LjUBAV Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

ZDRAVLjE Problemi s očima.

 

STRELAC (23.11. - 21.12)

POSAO Pred vama je zvanična vest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Da li se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to lično otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj. Svesni ste da ste na pragu velikih promena koje će vam doneti nove šanse i posebnu satisfakciju koju ste priželjkivali.

LjUBAV Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, predstoji vam nedelja prepuna dinamike. Ovo vam iziskuje dosta energije koju, inače, imate na pretek. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate, pa zbog toga usporite tempo i izbegnite ubeđivanja.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

JARAC (22.12. - 20.1)

POSAO Ostrašćeno nastupate, vaše reči mogu biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promena i svesni ste da je blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta činiti dalje.

LjUBAV Promenljivost vašeg raspoloženja može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije, običan razgovor može prerasti u ozbiljan sukob posle koga nema nazad. Ako je moguće, izbegnite susret sa partnerom ovih dana.

ZDRAVLjE Bolovi u sinusima.

devojka-bluehair-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

VODOLIJA (21.1. - 19.2)

POSAO Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

LjUBAV S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona insistira na ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljan nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

ZDRAVLjE Pazite se povreda.

RIBE (20.2. - 20.3)

POSAO Svesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

LjUBAV S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Ne dozvolite da vas melanholično raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa nije mudro donositi važne odluke sve dok se situacija ne razbistri.

ZDRAVLjE Gastritis.

(kutaknet.com / novosti.rs / Astrolog: Suzana Ban)

Share this article