Poznati ruski astrolog Tamara Globa: Ova tri znaka Zodijaka u februaru će sresti ljubav svog života

Tamara Globa stekla je reputaciju jedne od najboljih astrologa na čitavom postsovjetskom prostoru.

Bavi se davanjem prognoza za mase, održava privatne konsultacije i organizuje specijalne kurseve i predavanja. Iako astrologija nije zvanično rangirana kao nauka, broj ljudi koji želi da na ovaj način sazna nešto o svojoj budućnosti i da se upozna sa zvezdanim predviđanjima ne opada.

PROČITAJTE JOŠ NAJTAČNIJE TIBETANSKO PREDVIĐANJE ZA 2021. Godina mladog Meseca za ovih 5 znakova donosi napredak i finansijsku sreću

Tamara podseća da svaka nova godina donosi i radost, i tugu, i novu nadu.

- Ali, godina ima 12 meseci i svaki od njih može da priredi poneko iznenađenje. Februaru 2021. trebalo bi posebno da se raduju pripadnici tri znaka Zodijaka, jer ih očekuju zanimljiva dešavanja na emotivnom planu - kaže čuveni ruski astrolog.

 

Bik

U poslednje vreme Bik je previše zauzet rešavanjem problema u karijeri i pomalo je zaboravio na svoje voljene. Ali protekli praznici podsetili su ih na to koliko su bili usamljeni, čak i ako su neprestano bili okruženi mnogim ljudima. Ali kao pozitivni ljudi, Bikovi neće postati depresivni zbog svoje usamljenosti. Naprotiv, oni će krenuti prema sopstvenoj sudbini i neće moći da se odupru takvoj želji.

U februaru Bikove očekuje veoma zanimljiv sastanak i realna šansa da konačno srede svoj emotivni život.

devojka-na-planini-thinkstock 770

 *Foto: Thinkstock

Vodolija

Radoholičari takođe retko razmišljaju o sebi, više vole da brinu o drugima. Međutim, nebesa su odlučila da tome stanu na put i u februaru nameravaju da prirede "slučajni" sastanak za predstavnike ovog znaka, koji preti da im na prvi pogled život učini neočekivano uzbudljivim.

Možda ne verujete da ovako nešto može da vam se desi, ali nemojte da se iznenadite kad se budete za tili čas zaljubili. Ljubav ruši mnoge stereotipe.

PROČITAJTE JOŠ Čuveni ruski astrolog Tamara Globa: Za ova 3 znaka ovo će biti godina neopisive sreće!

Škorpija

Do februara, Škorpije će biti ubeđene da im se život upravo odvija prema zamišljenim planovima i scenariju, ali neke afere koje su gurnule pod tepih prete da isplivaju i donesu neočekivane promene.

Taman što su se uljuljkale u zonu komfora, mnoge Škorpije, bez obzira na godine, biće pogođene Amorovom strelom. Ovo će se desiti potpuno neočekivano, a onda nastaje turbulentan period.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article