Svet

"Više nikad nije bilo dovoljno. Imam osamdeset i kusur godina i verujem da mi nije ostalo još puno vremena. Imam milione dolara u banci, ali ne mogu da kupim zdravlje da spasem svoj život.

Njima ne bi bilo teško da započnu romansu sa svakom lepoticom na svetu, ali ovi muškarci žele samo svoje supruge i odolevaju svim iskušenjima.

Kultna ljubavna priča o domaćici i slavnom fotografu National Geografic-a u filmu "Mostovi okruga Medison" retko kojoj ženi nije izmamila suze na lice. Za to je između ostalog zaslužna i maestralna glumačka izvedba Meril Stip, koja je 22. juna proslavila 71. rođendan.

Pol Njumen i Džoan Vudvard su važili za najidealniji par u Holivudu, mada je istina bila daleko od toga

Robert De Niro je jedan od retkih američkih glumaca koji je otvoreno uvek bio oduševljen Srbijom i Srbima.

Kontoverzna albanska pevačica Rita Ora (32) u poslednje vreme se često nalazi na meti kritika zbog "golih" modnih kombinacija koje očigledno obožava.

Prošle su 22 godine od kako je legendarna Tina Tarner odlučila da se povuče sa muzičke scene. Bilo je to 2000. godine kada je kraljica rokenrola pred 75.000 ljudi na stadionu u Cirihu najavila povlačenje. Sa rečima da oseća da je uradila dovoljno, pevačica je održala 95 nastupa i otišla u penziju.

Page 1 of 43