Đani: TREBA NAM 10.000 € DA PREGURAMO MESEC!

Izjava Miroslava Ilića u kojoj je rekao da mu je potrebno 3.000 evra mesečno da preživi pokrenula je veliki broj komentara, a pojedine njegove kolege prokomentarisale su njegovo priznanje.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive na visokoj nozi, a kako ona kaže troškovi su im i tokom korone ogromni.

PROČITAJTE JOŠ Miroslav Ilić otkriva: ZA MOJE POTREBE DOVOLJNO JE 3.000 € MESEČNO!

 

Kada su joj rekli da je Đanijev kolega Miroslav Ilić rekao da mu je dovoljno 3.000 evra mesečno, prasnula je u smeh.

- Šta će njemu (Miroslavu) više, kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum - kazala je Đanijeva žena, pa dodala:

- Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plate, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni.

PROČITAJTE JOŠ "Džaba što sam milionerka kad nemam decu!" Branka Sovrlić ima stanove sve u ZLATU, ali svega bi se odrekla za bar JEDNO dete!

Pevačica Goca Božinovska kaže da nije trošadžija, ali da isto tako i ne broji koliko je potrošila na mesečnom nivou.

- Meni treba i 5.000, nema tih para koji se ne potroše. I za decu i za prijatelje, ako sklopiš da stvarno ispoštuješ sve, trba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primetila da mi zafali, ni koliko sam potrošila, ni koliko imam ne znam. Deca rade, pa sam ih skinula sa dnevnog reda, svi su samostali, i Mirko i Zorana i Jelena... Ne bi mi bilo loše da mi da neko 3.000 evra, Miroslav je čovek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova, te nešto popustilo, nešto puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan - rekla je Goca za Telegraf.

- Kuvam, prčkam, spremam jer to volim, kupiću i na akciji, što da neću, čemu bahatost. Uklapam se ja i u prosečnu platu u Srbiju.

 

Kako je Anabela Atijas navela, najviše novca mesečno daje za školovanje ćerki Blankice i Nine.

- Moj život nije jeftin jer imam dvoje dece u privatnoj školi. Imam tinejdžerku, znate kako to sa tinejdžerima ide. Jeste da se u koroni se manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim na obrazovanje, bez stresa se deca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dve školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smem da stavim na papir... nije ispod 2.000 evra - rekla je Anabela.

anabela-atijas-foto-nalbantjan

 *Foto: David Nalbantjan

Share this article